Sunčan i topao vikend očekuje nas u Republici Srpskoj i FBiH.

Prema objavljenoj prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda u  četvrtak u jutarnjim satima u Hercegovini se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme uz postepeno razvedravanje.

U ostatku Republike Srpskoj i FBiH biće pretežno sunčano. U jutarnjim satima po kotlinama centralne i istočne Bosne moguća je magla ili niska oblačnost.  Vjetar u biće slab do umjeren sjeverozapadni, a u Hercegovini umjerena bura. Jutarnje temperature od minus tri do tri na jugu od četiri do devet, a dnevne od osam do 14, na jugu od 15 do 20 stepeni.

U petak će biti sunčano. U jutarnjim satima po kotlinama centralne i istočne Republike Srpske i FBiH sa maglom ili niskim oblacima. Jutarnja temperatura od minus dva do četiri, na jugu od četiri do devet, a dnevne od 13 do 19, na jugu do 21 stepen.

U subotu takođe sunčano. U jutarnjim satima po kotlinama centralne i istočne Republike Srpske i FBiH sa maglom. Jutarnje temperature od nula do šest, na jugu od šest do 11, a dnevne od 15 do 22 stepeni.

U nedjelju se očekuje sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima po kotlinama centralne i istočne Republike Srpske i FBiH sa maglom. Jutarnje temperature od dva do osam, na jugu od osam do 12, a dnevne od 16 do 23 stepeni.

Srpskainfo