Njih će motivisati sve što vide, čuju, osete

Proleće je, lepo je vreme i najzad se svi malo možemo opustiti i uživati u životu. Evo koji horoskopski znaci će moći najzad da se zabave i da uzmu sve što im život pruža.

Sunce je u Ovnu i Merkur se vratio u svoju redovnu putanju. Dakle, postoje strasti u zodijaku, ali one smirene.

Jupiter jeste retrogradan, ali on samo doprinosi tome da dublje, više i lepše osećamo. Evo kojim horoskopskim znacima će ovo biti najboja nedelja u životu.

Ovan

Foto: Pixabay, Shutterstock

Strastveni ste, a to je upravo ono što vam je u krvi.

Sada ste u centru sveta i to vam jako prija. Puni vas samosvesnošću i samopouzdanjem koje možete da iskoristite za sve što poželite. Obratite pažnju na sebe, jer sad je vreme za to – Sunce je u vašoj prvoj kući ličnosti. Zabortavite na sve teške trenutke koji su najzad iza vas. Sve u svemu iza vas je ipak jedna uspešna godina i na to bi trebalo da se fokusirate.

Iako će biti problema ove nedelje sa vašom svešću o tome ko ste i šta ste zaista, to je normalno i tako prihvatite, jer transformacija koju ste vi prošli zahteva vrme za “ustoličavanje”. Tokom nedelje Merkur i Venera će formirati sekstil sa duhovnim Plutonom i vrednim Saturnom. Upravo oni će vam omogućiti da upoznate svaki novi deo sebe i da počnete da se ponosite sobom. Iskoristite tu svoje samoistraživanje da biste napunili baterije.

Lav 

Foto: Pixabay, Shutterstock

Svet je ispunjen sa toliko mnogo mogućnosti, a vi ih sve obožavate.

Niste u raspoloženju da sedite mirno i da ništa ne radite. Želite da putujete i da stvarate nova iskustva. Hoćete da zađete u nepoznate kulture i da ih doživite svim svojim bićem. Napokon ćete pronaći nešto značajno u šta ćete moći da verujete. Nije ni čudo. Sunce je u vašoj devtoj kući avanture i filozofije.

Putovanje na koje trenutno krećete će imati jako veliki uticaj na vas. Kada Merkur i Venera formiraju sekstil sa disciplinovanim saturnom moći ćete da se usredsredite na svoje avanture i da se sa filozofske strane usredsredite na svoja istraživanja. Nemojte se plašiti da radite ono što zaista želite jer Merkur i Venera prave sekstil i sa transformativnim Plutonom, pa ćete moći svemu da se prilagodite. Proširite vidike.

Strelac 

Foto: Pixabay, Shutterstock

Raspoloženi ste za igru i druženje, pa čak i na nivou deteta.

Pred vama je prelepo vreme ispunjeno kreativnošću jer je Sunce u vašoj petoj kući zabave i uživanja. U narednih nekoliko nedelja bukvalno ćete moći da radite sve što vam padne na pamet i sve što vas uveseljava. Izrazite se u svom punom kapacitetu i pustite da ljudi oko vas vide ko ste i šta ste, kao i ono što ste u mogućnosti da napravite u životu. Pustite vaše dete da progovori iz vašeg srca.

Imate sve moguće moći da stvorite poeziju ili bilo koju drugu umetnost, pogotovo sada kada Merkur i Venera prave sekstil sa vrednim Saturnom. Iskoristite sve ono što vam donosi radost i prosto utonite u to. Kada Merkur i Venera naprave sekstil sa Plutonom shvatićete da je vaša umetnost transformativna i da vredi mnogo više od značaja koji ste joj pridavali. Otkrićete šta je to što vam najviše znači u životu.

Telegraf.rs