Predsjednik Demokratskog narodnog saveza (DNS) Marko Pavić rekao je danas u Zvorniku da ta stranka želi dati doprinos u razvoju Republike Srpske.

– Kao okvir svega toga vidimo jačanje dejtonske Republike Srpske, ekonomiju i zapošljavanje, smatrajući da su to elementi na kojima se može razvijati i voditi Republika Srpska – rekao je novinarima Pavić, nakon izbornih skupština Gradske organizacije žena i Gradske organizacije mladih DNS.

Ističući da je bilo zadovoljstvo prisustvovati izbornim skupštinama žena i mladih DNS, Pavić je rekao da se na tim skupovima osjetila izuzetna snaga, energija i želja da se gradi Zvornik, da doprinos u ukupnom razvoju Republike Srpske, sačuvaju dobra ove zemlje i da se njeguju dobri odnosi sa Srbijom.

Pavić je dodao da je snaga i energija žena i mladih DNS usmjerena i na razvoj lokalne zajednice, kao i na dalje jačanje DNS.

– Kada su svi mislili da će DNS biti oslabljen nakon odlaska jednog broja ljudi, pokazalo se da je DNS izvršio samo provjetravanje svojih redova i postao jači i stabilniji – rekao je Pavić i dodao da je najvažnije što su članstvo i glasači ostali vjerni DNS.

Predsjednik Regionalnog odbora DNS-a Zoran Obrenović rekao je da je formiranje Gradske organizacije žena i Gradske organizacje mladih DNS učinjen prvi korak ka formiranju novog Gradskog odbora DNS.

Za predsjednika Gradske organizacije žena DNS Zvornik izabrana je Ivana Memedović, a za predsjednika Gradske organizacije mladih DNS izabran je Dobrica Kucalović.

SRNA/Srpskainfo