Lijepo oblikovana zadnjica i noge najčešći su dijelovi tijela koje žene žele da dotjeraju…

Ako želite ovog leta da impresionirate svojom lepom pozadinom, bacite se na trening. Uz svakodnevno ponavljanje ovih jednostavnih vežbi, već posle dva do tri meseca rezultati će biti očigledni, a vi ćete imati super guzu.

1. Otkrijte koje su omiljene vežbe Kim Kardašian za podignutu, okruglu i prćastu zadnjicu:

2. Režim vežbanja Viktorijinih anđela nije lak, ali je veoma efikasan. Oblikovanje guze zasniva se na vežbama koje se izvode na podu, a sadrže elemente pilatesa i aerobika:

3. Osnova svake dobre vežbe za guzu su čučnjevi, koje možete nadograđivati raznim iskoracima. Kako to pravilno izvesti pogledajte u videu koji se zasniva na petodnevnom planu oblikovanja guze:

4. Tegovima se pojačava intenzitet vežbi, a za još bolje rezultate opteretite njima i noge i ruke:

5. Pilates vežbe za guzu i butine izvode se nešto sporijim intenzitetom, ali sa više ponavljanja. One uključuju obavezno zagrevanje, koje sprečava mogućnost povreda:

6. Za one koje, osim oblikovanja, žele i da smanje obim svoje guze i nogu, idealne su pilates vežbe na podu:

7. Kombinacija plesnih i modernih aerobik tehnika najpopularniji su oblik vežbi za guzu u Brazilu, čije se stanovnice ponose titulom najlepših pozadina na svetu. Otkrijte kako to one rade:

8. Fitnes trener Ališa Mari otkriva kako da vežbe za guzu prilagodite vašem tipu guze. Postoje četiri osnovna oblika, pogledajte koji je za vas najbolji tip vežbi:

9. Osim veličine i oblika, čest problem je i nakupljanje neželjenog celulita na zadnjici. Da biste ga smanjili ili uklonili, neophodne su vežbe brzog intenziteta:

10. Vežbanjem u teretani, uz pomoć raznih sprava i tegova možete ubrzati postizanje željenih rezultata:

Telegraf.rs