Utorak je zaista jedan savršen dan, zar ne?

Kada prođe ponedeljak sve nekako postane lakše, lepše i vedrije. Čak nam se i zvezde nasmeše. Evo šta kaže horoskop za današnji dan.

OVAN

Foto: Shutterstock

POSAO: Vaša želja za napretkom postaje sve veća i trenutno radno mesto je premalo za vas. Ako ne dođe do unapređenja razmišljate o novom poslu.

LJUBAV: Iako su emocije prema partneru jake, vi to ne pokazujete onoliko često koliko on mislida treba, zbog čega se plaši da vas gubi.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa vidom.

BIK

POSAO: Danas ste naročito umorni i bezvoljni. Ne obraćate pažnju ni na kritike koje dobijate.Prosto vam je sve svejedno.

LJUBAV: Došli ste do situacije u kojoj samo iskren razgovor o prošlosti i budućnosti,problemima i emocijama može da spasi vašu vezu.

ZDRAVLJE: Sinusi su vam osetljivi danas.

BLIZANCI

POSAO: Zabrinuti ste za svoje finansijsko stanje i budućnost koja vas čeka na trenutnom poslu irazmatrate sve moguće opcije dodatne zarade.

LJUBAV: Iako vam se činilo da ste ušli u neku drugačiju i posebnu vezu, osećate se sve višeusamljeno pored svog partnera. Trebalo bi da mu to kažete.

ZDRAVLJE: Proverite štitnu žlezdu.

RAK

Foto: Shutterstock

POSAO: Danas je moguće da će vas nešto što uopšte nije do vas sprečiti da ostvarite svojeciljeve. Možda je bolje da rešavanje bitnih pitanja ostavite za drugi put.

LJUBAV: Čini vam se kao da se sve raspada ali je to samo vaše preuveličavanje stvarnihproblema. Pokušajte da se ohladite i razmislite malo bolje o svemu.

ZDRAVLJE: Preporučuje vam se više sna.

LAV

POSAO: Čekate neke važne vesti zbog čega ste napeti i dekoncentrisani. Moguće je da će danasdoći do odlaganja po tom pitanju.

LJUBAV: Iako sami nećete ništa pokrenuti na tom polju, moguće je da ćete imati zanimljiv danpun neočekivanih dešavanja u vezi ljubavi.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa nesanicom su mogući.

DEVICA

POSAO: Ostvarili ste veliki uspeh za koji ste dosta i žrtvovali pa se sada pitate da li je bilovredno.

LJUBAV: Radujete se početku nove veze i dosta ste euforični. Sreću vam kvare jedino loši komentari prijatelja vezanih za vašeg novog partnera.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi zbog napetosti.

VAGA

Foto: Shutterstock

POSAO: Svesni ste da je situacija teška i da svaki uspeh zahteva mnogo rada. Vaša vrednoća sedopada šefovima, a saradnici vam na tome pomalo zavide.

LJUBAV: Iako niste spremni da to sebi priznate vaše emocije prema partneru se polako gase.Trudite se da on to ne primeti.

ZDRAVLJE: Nemate veće probleme.

ŠKORPIJA

POSAO: Iz dosadašnjeg iskustva ste naučili da je bolje da pokušate da prilagodite poslovnookruženje sebi nego da se vi uklapate u njega.

LJUBAV: Moguće je da ste zaokupljeni velikom emotivnom dilemom između dve osobe koje suistovremeno jako zaokupile vašu pažnju.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa cirkulacijom.

STRELAC

POSAO: Oslobodili ste se svega što je kočilo vaš uspeh u prošlosti i sad idete samo napred.Čekaju vas neke lepe vesti.

LJUBAV: Vi i vaš partner imate naoko idealan odnos koji je moguć samo zato što ste obojejedno drugom prećutali neke stvari.

ZDRAVLJE: Nema nikakvih problema!

JARAC

Foto: Shutterstock

POSAO: Današnji dan je dobro prikazan po pitanju sklapanja novih poslovnih poznamstava isaradnji.

LJUBAV: Voljena osoba vam je toliko strastveno privržena da se osećate i malo ugušeno timekoliko god da vam laska.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa hormonima.

VODOLIJA

POSAO: Pred sobom imate dosta mogućnosti za uspeh koje možda ne vidite potpuno. Akonaučite da ne potcenjujete sebe, možete dosta da izvučete iz ovog perioda.

LJUBAV: Ne očekuju vas nikakva nova dešavanja na ovom polju. Situacija sa partnerom jekrajnje stabilna.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa glavoboljom.

RIBE

POSAO: Pred svim osobama rođenim u ovom znaku koje se bave nečim vezanim za trgovinustoji jako pozitivan period.

LJUBAV: Danas i bez truda skrećete pažnju na sebe. Mnoge osobe koje do sada nisu obraćalepažnju na vas će primetiti koliko ste privlačni.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate probleme.

Telegraf.rs