Nakon turbulentne sezone Ovna, na scenu nastupa Bik

Imamo lepe vesti za sve kojima je prethodni period u vreme vladavine Ovna bio nepovoljan, jer nam vladavina Bika menja stvari na bolje.

Bik je taj koji će uticati da se sve započete promene završe, usporiće neka dešavanja i učiniće da nam život bude manje haotičan. Iako će ova sezona biti drugačija za sve, ipak će neke horoskopske znakove malo više da pogodi.

Foto: Pixabay, Shutterstock

Iskoristite ovo vreme da malo usporite, pogotovo ako imate utisak da se stvari oko vas menjaju velikom brzinom. Vreme je da usporite i malo opreznije pogledate šta se dešava oko vas.

Rak

Odlično je vreme da vašu pažnju usmerite na nešto novo, ali ne previše veliko. Vreme je za novu rutinu i druženje sa prijateljima na otvorenom.

Devica

Iskoristite ovo vreme da usporite i malo se prizemljite. Upišite se na neki čas joge ili meditacije koje vam mogu pomoći da dovedete vaše misli u red.

Jarac

Foto: Pixabay, Shutterstock

Za vas će cela ova sezona da se vrti oko veza, posebno ljubavnih. Romantiak je u vazduhu i budi vaše senzualne misli. Počastite sebe malom zabavom jer je ovo idealno vreme da preispitate vašu senzualnu stranu i iskoristite svu prednost koju vam pruža.

Ribe

Pričljiviji ste nego pre što će vam pomoći da se izrazite jasnije i glasnije nego pre. Ovo je idealno vreme da se osetite povezani sa vašim mislima i verovanjima i da ih pokažete.

Telegraf.rs