Kada se Severina udala za Igora Kojića, mnogi su prognozirali da će pjevačica za manje od godinu dana ostaviti sina poznatog folkera. Međutim, četiri godine kasnije, Seve i Igor i dalje su u srećnom i stabilnom braku.

Keba se veoma promijenio otkako mu je Severina postala snaja, bar tako tvrde njegove komšije.

– Šta da vam kažem o njemu? Nije baš neki komšija za primjer – rekao je prvi Kebin komšija na Bežanijskoj kosi, gdje živi gotovo pola estrade.

– Da ste me pitali o Breni, Bobi, Saši Popoviću… Pa i da vam kažem nešto lijepo. Ovako, stvarno nemam šta – rekao je sredovječni gospodin, koji nije želio da se predstavi i fotografiše.

– On je prije nekako bio pristupačniji, srdačniji… Javljao se ljudima na ulici. Međutim, to više nije slučaj. Obično stavi naočare, pa se pravi da ne vidi nikoga, ili je na telefonu, ili, kao, žuri… Činjenica je da ima mnogo posla i obaveza, međutim, lijepa riječ i pozdrav spadaju u kućno vaspitanje – kažu druge komšije, optužujući ga da neće da se javi kada ih sretne.

Prodavačica u obližnjoj prodavnici rekla je da je Keba i prije nego što se njegov sin Igor oženio Severinom bio arogantan, ali da je nakon te svadbe postao dodatno nadobudan.

– On se ponaša kao da je Seve njegova žena, a ne Igorova. Treba da vidite kada sa njom nekuda krene. Kada sa Severinom izađe na ulicu, toliko podigne nos, da para oblake. Toliko je pun sebe, da je to nepodnošljivo. Razumijem da “glumi ludilo” u javnosti i na televiziji, ali pred komšijama je baš ružno – kaže žena u prodavnici u kojoj Kojići često pazare za Alo.