Podgoričanin Milo Ilić (28) koji je ubijen juče u Podgorici važi za jednog od pripadnika “kavačkog klana”, a da je svoju kriminalnu karijeru gradio po uzoru na neke od “proslavljenih” mafijaša i likova sumnjivih biografija, jasno je ako se pogleda njegov profil na društvenim mrežama.

U Mila Ilića (28) ispaljena je kiša metaka u trenutku kada je izašao iz kladionice, krećući se ka svom džipu, a policija intenzivno traga za maskiranim pucačem koji je za sobom ostavio 15 čaura na mestu ubistva. Danas je objavljen snimak mladića osumnjičenog da je likvidirao Ilića.

FOTO: CDM / PROMO

U međuvremenu, češljaju se informacije i svedoci koji bi mogli da dovedu do eventualnog počinioca ovog zločina, te se tako na razgovore pozivaju bezbednosno interesantne osobe i ljudi bliski suparničkom, “škaljarskom klanu”.

Ilićevoj kriminalnoj prošlosti i želji da stasa u kriminalca potencijalno govore i fotografije koje je delio na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Iako motiv Ilićevog ubistva za sada nije poznat, pretpostavlja se da se njegovom likvidacijom koja se desila samo deset dana nakon ubistva Veselina Veska Vukotića, oca Jovana i Igora koji se smatraju vođama škaljarskog klana, nastavlja krvavi rat zaraćenih crnogorskih klanova.

Blic.rs