Policija je postigla napredak u istrazi o ubistvu Mila Ilića juče u Podgorici, saopšteno je iz Uprave policije.

Naime, policijski službenici su, u koordinaciji i po nalogu Tužilaštva, preduzeli mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog događaja, kojim su došli do fotografija i snimka na kojima je jedna za sada nepoznata muška osoba, prenosi Antenam.

– Postoje sumnje da je ova osoba, na čijem identifikovanju poduzimamo intenzivne aktivnosti, izvršila krivično djelo ubistvo M. I., koje se dogodilo juče, 29. aprila 2019. godine oko 16.30 sati, u ulici Oktobarske revolucije u Podgorici, kada je za sada nepoznata osoba prišla oštećenom M. I. i u njegovom pravcu ispalila više hitaca iz vatrenog oružja od kojih je M. I. preminuo. O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je na licu mjesta izvršio uviđaj zajedno sa policijskim službenicima – navode u saopštenju.

Policijski službenici, kako dodaju, u koordinaciji i po nalogu nadležnog tužioca, preduzimaju mjere i radnje na identifikovanju pomenute osobe koje se nalazi na fotografijama i snimku, kao i utvrđivanju svih činjenica u cilju potpunog rasvjetljavanja događaja.

Srpskainfo