Velike turbulencije, ali i važne životne lekcije očekuju tri horoskopska znaka narednih mesec dana.

Mlad Mesec u Biku obično počinje krajem aprila ili početkom maja, a ove godine startovao je 04. maja u 6:45 ujutru i trajaće narednih mesec dana.

Ovo je period novih izazova u kojem ćete saznati za šta ste sve sposobni. Vreme je da načinite prvi korak jer ćete se osećati neverovatno motivisano i magično inspirisano.

Ipak, postoje znakovi Zodijaka kojima neće prijati mlad Mesec u Biku, pa pogledajte ko treba da se pazi ovog perioda.

Blizanci

Ilustracija: pixabay.com

Biće vam dosta svega i želećete da neko vreme provedete sami. Biće vam potreban beg od realnosti na neko vreme. Ovo je period u kojem sve stvari koje ste pokušavali da sakrijete mogu da isplivaju na površinu. Ipak, ovo ne mora da bude loše, jer će vaša intuicija i mašta biti na vrhuncu. Pre nego što mladi Mesec u Biku pokuša da vas povede na svoju ludu vožnju, pokušajte da pustite da se stvari odvijaju svojim tokom.

Vaga

Ilustracija: pixabay.com

Ovo je period kada ćete morati da se suočite sa svojim demonima. Sve stvari kojih se plašite i sa kojima radije ne bi ulazili u koštac će vas sada sačekati. Ovo će rezultirati nečim pozitivnim, jer nešto ružno mora da se završi kako bi počelo nešto lepo i novo.

Ipak, neće sve biti melanholično i mizerno. Za Vage ovo je period intimnosti i najdublje ljubavi. Možete započeti neku novu ljubavnu priču, ali i transformisati projekta na kojem radite već neko vreme.

Vodolija

Ilustracija: pixabay.com

Ukoliko niste raspoloženi da se uhvatite u koštac sa svojim najdubljim emocijama i da priznate ranjivost onda mlad Mesec u Biku neće biti najlakše iskustvo za vas.

Imaćete posla sa problemima koji se tiču najosetljivijih aspekata u vašem životu, najverovatnije vezanim za porodicu i kuću. Bez porodice koja vas čini da se osećate voljeno i kuće koja vas čini ušuškanim osećaćete da vam nešto nedostaje.

Za one srećnije mladi Mesec u Biku značiće novog člana porodice ili preseljenje u novi dom.

Telegraf.rs