Pravila ljubavne veze dogovaraju se među partnerima, ali uprkos tome dame sanjaju o muškarcu koji će joj ostvariti želje.

Evo za kojim stvarima žudi svaka žena:

Njegovu nepodjeljenu pažnju u važnim trenucima u životu.

Komplimente izrečene naglas. (Ne računa se tapšanje po zadnjici i namigivanje)

Dobri maniri su uvijek poželjni, bez obzira koliko dugo ste u vezi.

Pažljivu ravnotežu između brutalne iskrenosti i malih „slatkih“ laži. Primjer: Iskrenost nakon pitanja jesam li povrijedila tvoja osjećanja, ali prećutati iskren odgovor na pitanje: „Dragi, da li ti smeta ako moja mama danas dođe na večeru?“

Apsolutnu požudu prema jednom dijelu tela: vašim grudima, nogama, bokovima, vratu i slično. I mnogo predigre.

Seks koji uključuje kontakt očima, ljubljenje i maženje nakon čina. Igranje seksi igračkama i u neočekivanim pozama nije isključeno, ali „običan“ seks bi trebalo da bude dostupan kada god to poželite.

Potvrdu vaše veze pred njegovim prijateljima, porodici, ali i poznanicima na društvenim mrežama. Status „slobodan“ na Facebooku boli isto kao i pravljenje da niste zajedno u „stvarnom“ svijetu.

Javne hvalospjeve o vašim uspjesima. On se ne oseća prijatno zbog vaših uspjeha, ali želi biti vaš PR.

Spremnost da za vaše loše raspoloženje i ponašanje ne okrivi ciklus i PMS, osim ako vi sami ne priznate da se tu krije uzrok.

Viteštvo i galantnost. Ove karakteristike vas ne čine razmaženom princezom, već samo ženom koja se ne libi da mašta o životu kao u Diznijevoj bajci.

Poziv u vrijeme kada to obeća. Čekanje da se dragi javi nakon sastanaka na poslovnom putu može biti veoma zamorno.

Podršku kada se suprotstavite osobi kojoj se nikad do sad niste suprostavili. I velik zagrljaj ako suočavanje nije prošlo onako kako ste zamišljali.

Poklone za koje zna da će vam se dopasti, iako možda nisu prema njegovom ukusu.

Prihvatanje i pozitivan stav poput „sada te imam više“ kada se udebljate nekoliko kilograma.

Izvor: B92