Potpuni baksuzi kojima u krevetu čak i najmanja šala smeta…

Ovan

Horoskop 2018 ovan

Foto ilustracija: Telegraf

Jednu stvar nikada ne smete uraditi u krevetu sa muškarcem čiji je horoskopski znak Ovan – da budete odsutni, ali i da ga prekinete u trenutku uživanja da biste prešli na neku drugu pozu. Takođe, mrzi kada je neko dominantan jer samo on zna šta oboje volite. Naravno, samo on može pronaći vašu G tačku. Ako se samo usudite da preuzmete inicijativu, bolje odustanite. Dakle, ako imate neke mazohističke želje ili nisko samopuzdanje onda je Ovan pravi partner za vas.

Rak

Horoskop 2018 rak

Foto ilustracija: Telegraf

Pošto su Rakovi osobe sa kojma najlakše izbije neki nesporazum, imajte na umu ovu informaciju posebno u toku seksa. Slatka šala može biti najveća uvreda za Raka, pa nemojte ni u šali komentarisati veličinu njegovog polnog organa, njegovu tehniku, telo i sl. E da, izbegavajte intimnost tokom punog Meseca. S obzirom na to da mu je Mesec vodeća planeta, on je jedan veoma osetljiv čovek koji se lako može pretvoriti u zver kad poludi.

Devica

Horoskop 2018 devica

Foto ilustracija: Telegraf

Iako su generalno veoma tolerantni, ono što vam neće oprostiti jeste izlizani, pocepani ili obojeni veš u krevetu. Takođe, ogadićete mu seks ako vam je lak za nokte iskrzan ili još gore, želite da igrate uloge. Nemojte nikada potcenjivati njegove erotske mogućnosti zato što ćete probuditi njegove nesigurnosti i biće hladniji od leda u krevetu.

(Telegraf.rs)