Zvijezde i planete se igraju sa nama, ali bukvalno

Sunce je u trigonu sa čak dve planete svog sistema – sa Saturnom i Plutonom. Evo kako će se to odraziti na vaš horoskopski znak.

Trigon je astrološka pojava kada se dve planete ili zvezda i planeta nađu pod uglom od 120 stepeni, odnosno u razmaku od trećine kruga. Ova pojava je omiljena među onima koji veruju u horoskop jer označava mir, isceljenje, posvećenost, koncentrisanost i nagrade za naporan rad.

Obično se dva puta godišnje desi da je Sunce u trigonu sa Saturnom ili Plutonom, ali ovog puta se to dešava istovremeno i predstavlja svojevrsni fenomen.

Sunce, venera, horoskop

Foto: Profimedia/Jitka Saniová – ÄŚIF, PIxabay

Sunce je u Biku, a Saturn u Jarcu, pa ponovo Sunce je u Biku, a Pluton u Jarcu. Ovo se gotovo nikada nije desilo.

Dakle u naredna četiri meseca moći ćemo da ispunjavamo sve svoje želje sa lakoćom i da ostvarujemo sve ono što smo smatrali da nam je nedostižno. Toliko ćemo biti bliski sa svojim identitetom da ćemo pucati od samopouzdanja.

Kada je Bik tu, razmišljamo o našim korenima, o svim temeljima koje smo postavili u životu i preispitujemo se. Međutim, samopouzdanje koje je prisutno neće nam dozvoliti da ostanemo poljuljani, već će nas zapravo gurnuti još unapred.

horoskop

Horoskop za 18. septembar Foto: Pixabay.com

Sunce u korelaciji sa Saturnom će nam doneti isplativost za sve ono što smo napornoradili i gradili u prošlosti. Zaobići ćemo sve haose i nikako nećemo odustati. Desiće se velike promene u karijeri, ali sve one će biti tu za naše dobro, pa čak i ako se u prvi mah ne čine.

Saturn je gospodar vremena i karme, pa će nam dozvoliti da naučimo lekcije koje su nam potrebne u životu. Sve što budemo radili u ovom periodu je deo energetske razmene.

Saturn u Jarcu će nam doneti zabrinutost, ali ćemo i nju uspeti da preokrenemo u svoju korist i da budemo još pažljiviji dok obavljamo važne poslove. Pokazaće nam gde je sledeći korak trebao da nas odvede.

Egzomesec, prvi mesec van Sunčevog sistema

Printskrin: YouTube/NASA Goddard

Za iskrene i autentične, trigon je divno razdoblje i period života koji će pamtiti. Svaki aspekt života će se odjednom poboljšati i imaćemo otvorene puteve pred sobom. Zaboravićemo na mračnu prošlost i posvetiti se dugoročnim planovima.

Kada je Sunce u trigonu sa Plutonom, možemo reći da smo u pripremi za sledeće poglavlje života.

Pluton je vladar podzemlja, čuvar tajni i misli koje ni sami sebi ne želimo da priznamo. On uvek nastoji da rasvetli sve što je skriveno. Ovo može da znači da ćemo biti suočeni sa stvarima koje smo želeli da zaboravimo, ali to će opet biti dobro za nas, jer ćemo prestati da nosimo jedno veliko breme i živećemo život po sistemu – šta bude biće.

horoskop

Foto: Pixabay.com

Pluton u Jarcu će sve ove uskovitlane emocije dobro prizemiti i dovesti do balansa u reakcijama, a to će od nas načiniti pobednike.

Sve što je potrebno reći za predstojeći period je da uživate i dišete punim plućima, jer se zvezde ne nameštaju stalno ovako povoljno.

(Telegraf.rs / yourtango.com)