Modni kreator Darko Kostić priveden je sinoć u Beogradu nakon što je pravio haos u jednom ugostiteljskom objektu u Ulici Maršala Birjuzova.

Kako javlja Pink, Kostić je u lokalu lomio inventar i bacao određene predmete.

Policija je odmah intervenisala i privela Darka Kostića koji je prvo odveden na pregled na VMA, a zatim je doveden u policijsku stanicu.

Tokom daljeg procesa, u konsultaciji sa sudijom biće donijeta adekvatna mjera i odlučeno da li će protiv Darka biti podnijeta krivična prijava za narušavanje javnog reda i mira.

Podsjećanja radi, Darko Kostić uhapšen je i 22. juna ove godine po prijavi maloljetnika L. J. (15), koji je modnog kreatora optužio da ga je polno uznemiravao i podmetnuo mu ilegalni preparat za potenciju. Ovaj tinejdžer na saslušanju kod tužioca kroz suze je gotovo tri sata pričao kako ga je modni kreator napastvovao.

U samom iskazu L. J. je pričao o lascivnim porukama koje mu je Kostić slao, a kojima je, kako se vjeruje, pokušao da ga namami u svoj stan. Među njima je i ona koja opisuje događaj kada mu je Kostić bez njegovog znanja podvalio “kamagru” – ilegalni preparat za potenciju.

Uz to, mladić je detaljno opisao događaj koji je prethodio hapšenju kreatora, kada je Kostić pokušao na silu da ga uvede u svoj dom. Tinejdžer mu se tada istrgao iz ruku i pocijepane majice pobjegao iz zgrade.

Srpskainfo