U nesvakidašnjoj saobraćajnoj nezgodi koja se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodila u četvrtak, oko 16.30, u selu Milavčići na regionalnom putu Kraljevo – Kragujevac, teško je povrijeđen vozač automobila „reno tvingo“, vrnjačke registracije.

Kako nezvanično saznaju Novosti, nezgoda se dogodila kada je iz tovarnog dijela šlepera novopazarske registracije, koji se kreatao prema Kraljevu, u blagoj krivini iz još neutvrđenih razloga ispala rolna lima, teška oko devet tona, i pala direktno na „reno“ koji je dolazio iz suprotnog pravca, a zatim se dalje otkotrljala rušeći pred sobom zaštitnu ogradu kraj puta i saobraćajnu signalizaciju.

Thumbnail

Tom prilikom, u gotovo potpuno smrskanom „renou“, vozač je zadobio teške povrede zbog kojih je sanitetskim vozilom hitno prevežen u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu gdje je i zbrinut.

Thumbnail

Zbog udesa i uviđaja pripadnika kraljevačke saobraćajne policije, saobraćaj je na ovoj dionici puta kratkotrajno bio u potpunom prekidu, a potom se jedno vrijeme odvijao naizmjenično jednom saobraćajnom trakom.

Thumbnail

Više okolnosti pod kojima se ova nesvakidašnja nezgoda dogodila biće poznato nakon istrage koja je u toku.

Izvor: novosti.rs