U Republici Srpskoj i FBiH sutra će biti pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom ili lokalno jačim pljuskom.

Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura vazduha između devet i 15 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 17 i 23 stepena.

U utorak će u Republici Srpskoj i FBiH biti pretežno oblačno vrijeme. Kiša i pljuskovi se uglavnom prognoziraju u Hercegovini. U Republici Srpskoj i FBiH su pljuskovi rijeđi. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura između 10 i 15. Najviša dnevna uglavnom između 17 i 24 stepena.

Djelomično vedro vrijeme preovladavaće u srijedu. Pljuskovi se prognoziraju većinom za područje Krajine, sjevera i sjeveroistoka Republike Srpskoj i FBiH . Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura vazduha većinom između 10 i 15 stepeni Najviša dnevna temperatura uglavnom između 17 i 23 stepena.

U četvrtak će u Republici Srpskoj i FBiH biti oblačno sa kišom i pljuskovima. Vjetar slab. U Republici Srpskoj i FBiH vjetar prije podne mijenja smjer sa juga na sjever, u Hercegovini poslije podne. Najniža jutarnja temperatura između osam i 13 stepeni, na jugu BiH do 16 stepeni, a najviša dnevna temperatura vazduha između 13 i 18, na jugu do 22 stepena.

N1/Srpskainfo