Nakon tri dana skrivanja danas je uhapšen trostruki ubica Goran Janković (37). On je osumnjičen da je u petak u Novom Sadu, čekićem ubio suprugu Mirjanu (32), taštu Nadu Pajić (57) i tasta Branislava Pajića (57).

U Novosadskoj policiji su potvrdili da je bjegunac Goran janković uhvaćen poslije tri dana potrage u kojoj su učestvovali svi sektori Minsitarstva unutrašnjih poslova.

Thumbnail

Hapšenje se dogodilo nedaleko od Bordogradilišta, a Ribarsko ostrvo i okolina bili su prepuni žanadrmerije i policije naoružane dugim cijevima.

Za sada nije saopšteno gdje se bjegunac tačno nalazio i šta je radio proteklih dana, a policija i žandarmerija su proteklog vikenda stalno češljali obalu Dunava, od Novog Sada do Futoga.

Thumbnail

Svjedok hapšenja za 021.rs navodi da je Janković uhapšen u crnoj jakni i crnim farmericama, nakon što su cijelo prijepodne pripadnici policije i žandarmerije pretraživali Šodroš i Ribarsko ostrvo.

Thumbnail

“Pripadnici MUP-a su od jutros bili ovde na Ribarskom ostrvu i okolini. Kada sm dolazio jutros vidio sam i da su napravili blokadu, lijevak kod bivšeg Brodogradilišta i Kasarne Mornarice. Videli smo ih svuda po Ribarskom ostrvu i kako šetaju po Šodrošu, zavirivali su u svaki žbun, kuću i drvorište, a nama su pokazivlai fotografije osumnjičenog i pitali da li smo ga vidjeli. Negdje oko 11:30 časova smo vidjeli da svi trče ka jednom od šumaraka i bukvalno su 10 pripadnika žandarmerije nosili čovjeka i ubacili ga u maricu. Komšija koji je bio bliži je u tom mladiću prepoznao osobu sa fotografije koju su nam prethodno pokazivali,” ispričao je svjedok za 021.rs.

Thumbnail

(Foto: Kurir)

Izvor: ALO