Predsednik Prave Crne Gore Marko Milačić sa partijskim rukovodstvom pridružio se velikom protestu na severu Kosova, odakle je poručio da je Kosovo srce Srbije, ali i duša Crne Gore

– Malo je kosovskim Albancima – ohrabrenim osionim zapadnim centrima moći – što su oteli teritoriju Srbije suprotno svim zakonskim, etičkim, moralnim, pa i istorijskim načelima, nego su sejanjem straha nastavili da prepadaju i teraju Srbe sa svojih ognjišta – rekao je on.

Prava Crna Gora najoštrije osuđuje takvo ponašanje prištinskih vlasti na čelu sa Ramušom Haradinajem i Hašimom Tačijem, koji umesto odgovaranja za učešće u ratnim zločinima nad srpskim narodom, danas dele “pravdu” jurišom na preostale Srbe.

Rečeno – učinjeno: Marko Milačić stigao na Kosovo i Metohiju! Dok Duška Markovića Ramuš Haradinaj danas dočekuje u Prištini, delegacija Prave Crne Gore je sa svojim narodom u Kosovskoj Mitrovici, kako bi pokazali da je pravoj Crnoj Gori mjesto sa braćom, a ne sa teroristima. Braćo Srbi, prava Crna Gora je uz vas. Prava Crna Gora izdala te nije, Kosovo je srce Srbije, ali i duša Crne Gore.

Posted by Marko Milačić on Srijeda, 29. May 2019.

– Dok premijer Crne Gore danas boravi u zvaničnoj poseti Haradinaju, mi smo ovom posetom želeli i da pokažemo gde je mesto pravoj Crnoj Gori, a mesto joj je sa Srbima. Dakle, lažni Montenegro je danas sa teroristima, a prava Crna Gora sa braćom. Prava Crna Gora je na pravom mestu jer se ovde danas brani i Crna Gora, u kojoj se proces kosovizacije odvija pred našim očima – kaže Milačić.

On je na kraju Srbima na Kosovu poručio: “Narod Crne Gore priznao te nije — Kosovo je srce Srbije. Ali i, dodaću, duša Crne Gore”.

Informer.rs