Drama Jelene Karleuše i njenog bivšeg ljubavnika Ognjena Vranješa se nastavila, ali na sudu.

Naime, nakon što je propao posljednji pokušaj sudskog mirenja, nekadašnji ljubavnici će morati da se sretnu na glavnom pretresu 4. jula, a astrolog Dušan Veličković otkrio je za VIP kako će izgledati njihov prvi susret nakon porno-skandala, hoće li doći do svađe, ali i ko će pobijediti u ovom sporu, prenosi Alo.

– U njihovom sudskom sporu neće biti pobjednika. Vranješ je Karleušu namjerno tužio da bi mogao da je vidi, a ona je namjerno izbjegavala odlazak na sud jer je htjela da ga isprovocira i da pripremi teren kako bi njihov prvi susret bio što intenzivniji. Takođe, Karleuša na sve načine pokušava spasti brak, ali Tošić je odavno stavio tačku na njihov odnos i pitanje je dana kada će se Duško i Jelena razvesti – kaže Veličković i otkriva šta će se dešavati s pjevačicom nakon razvoda.

– Najbolji period Karleuši dolazi početkom ljeta, odnosno kada joj Jupiter uđe u znak Strijelca. Tada će joj zvijezde biti naklonjene, a jedan stranac će na sve načine pokušati da je osvoji. Međutim, Jelena neće uploviti u vezu s njim zbog Vranješa. Između njih postoji ludačka emotivna povezanost i to ni jedno ni drugo ne mogu da poreknu. Vranješ se rastao od supruge, a kada se Karleuša bude razvela, ništa ih neće spriječiti da nastave ljubavnu vezu – otkriva Veličković i dodaje da su pjevačica i fudbaler savršen spoj.

(Alo)