Posle “velikog političkog uspeha demokratije” – potpisivanjem sporazuma NATO Partnerstvo za mir 2006. godine, na nebu iznad Srbije počeli su da se zapažaju čudni tragovi aviona i pojava neobičnih oblaka. Ovi oblaci su proizveli posledice potpisivanja pakta sa NATO, 2016. godine.

Piše: Milenko Višnjić

Teror nad prirodom uništava život svih živih bića na zemlji, svedočenje je mnogih nezavisnih i neutralnih istraživača. NASA-in dokument, koji datira iz 1966.  jasno pokazuje da su nastojanja da se modifikuje klima na celoj našoj planeti počela još 1940.

Prednosti poboljšanja ljudskog blagostanja i kvaliteta života na Zemlji, čineći čovečanstvo sposobnim da bude u stanju da poboljša klimu – poboljšanje koje bi doprinelo povećanju zaliha čiste vode; smanjenju dejstva razornog udara groma; suzbijanju dejstva grada i uništavanja useva; ublažavanja udara razornih tornada i sprečavanja punog razvoja uragana – bi bile stvarno veoma velike. Međutim!?…

Međutim, geoinženjering i manipulacija s vremenom, su naučni tabui, ističe Majkl Čosudovski. Mogućnost klimatskih i ekoloških manipulacija, kao dela vojnih i obaveštajnih aktivnosti – dok se prećutno priznaju da postoje – nikada se nisu smatrali relevantnim. Vojni analitičari su nemi na tu temu, meteorolozi ne istražuju te slučajeve, a ekolozi se kače za globalno zagrevanje i Kjoto protokol. Ukratko, niko, pa ni većina naučnog zapadnog sveta, ne sme ni da pisne na ovu temu ili da pokrene to pitanje.

“Kratak pregled nove tehnologije smrti s namerom da se izmeni klima i okruženje, je u zakonodavstvo uveo kongresmen iz Ohaja, Dennis Kukinič”, napisao je Ejmi Vortington pre skoro deceniju.

Više od decenije ili, tačnije kod nas od 2006., najviše vojni, a bogami i neki privatni mlazni avioni pršću naše nebo, ostavljajući neobične tragove, sastavljene – za šta brojni nezavisni istraživači, novinari i ostali aktivisti kažu – od mešavine aluminijuma, barijuma, stroncijuma i drugih smrtno opasnih teških metala. Zvuči efikasnije od “Milosrdnog anđela”, zar ne!?

Sem pomenutih teških metala, tragovi iza sebe ostavljaju i  bakterije, gljivice, pesticide, mikoplazmu, larve nekih insekata nesvojstvenih lokaciji na koju se izbacuju, kao i neki oblici veštačkog života proizvedenog nanobiotehnologijom. Takve materije, razbacane u atmosferi kao mikroskopske čestice, na kraju padaju na zemlju, gde ih udišu svi koji dole žive i, padanjem na zemlju, budu upijene u zemljište, tako uništavajući i ljude i životinje i biljke – sve što se miče i ne miče, a zaslužuje i želi da živi svoj život.

Na primer, klimatsko oružje, u obliku oblaka sejača, korišćeno je tokom Vijetnamskog rata, u svrhu izazivanja poplava na Severno-vijetnamskim linijama snabdevanja. Novija dokumentacija ukazuje na razne privatne i državne organe u aktivnom traganju za modifikacijom vremena – klime, uključujući program, Uragan Aerosol i Mikrofizičke, američkog Odeljenja za unutrašnju bezbednost, koje takođe služe kao klimatsko oružje.

I najnovija dokumentacija slično potkrepljuje; sredinom 2012., naučnici su predložili Geoinženjering plan; plan, koji bi koštao 5 milijardi dolara, da se “pusti” svake godine milion tona štetnih čestica u gornje slojeve atmosfere, tako da se smanji emisija svetske staklene bašte. Dakle, pod izgovorom navodnog smanjenja globalnog zagrevanja, uništavati i dalje svet.

Kontrola klime atmosferskom manipulacijom

Posle “velikog političkog uspeha” – potpisivanja sporazuma NATO Partnerstvo za mir 2006. godine, na nebu iznad Srbije počeli su da se zapažaju neki čudni tragovi aviona i novi i drugačiji oblaci. Šta god ti tragovi značili i predstavljali, zajednički stav svih nezavisnih istraživača i posmatrača je da su to neki novi veštački sadržaji – nova pojava na našem nebu, da to nisu normalni i uobičajno viđeni tragovi;   kondenzacioni tragovi, koji ostaju kao trag iza mlaznih aviona.

Beogradski branitelji ovog političkog uspeha će reći “pa i Rusija je član Partnerstva za mir”!? Da, upravu su! Međutim, jedno je sigurno, iznad neba Rusije nema takvih tragova, a i da ih ima, onda to zasigurno ne bi bili tragovi od NATO aviona.

Možda, pored navodnog užasa, proizvedenog globalnim zagrevanjem, izazvanim CO2, Geoinženjering programi – koji su tobože tu da obuzdaju procese zagrevanja – zapravo predstavljaju najveću pretnju za čovečanstvo i životnu sredinu. Kao, na primer, program Monsanto, čiji je cilj da kontroliše sve aspekte poljoprivrede, menjajući i ljudski fiziološki sastav, kako je američka vojska sama priznala kao svoj cilj – kontrola klime kroz atmosferske manipulacije do 2025.

Program aktivnog auroralnog istraživanja visoke frekvencije, projekat je istraživanja sa ciljem shvatanja, stimulisanja i kontrole procesa u jonosferi, koja je deo zemljine atmosfere na visini od 50 do 80 kilometara i koji sadrži veliku količinu jona – naelektrisanih čestica, nastalih delovanjem sunčevog vetra i ima veliki uticaj na prostiranje elektromagnetnih talasa. HAARP – antenski sistem, pored mnoštva uticaja na čovekovu okolinu i mentalnu svest ljudi, kontroliše i promenu klime i proizvodi “njima” željene klimatske promene.

– Ovaj antenski sistem je 3. maja, mimo znanja javnosti, postavljen u mestu Beljina kod Barajeva, a ni resorna ministarstva za odbranu i zaštitu životne sredine nisu našla za shodno da srpskoj javnosti saopšte da je reč o opasnom uređaju koji se nalazi na samo 50 kilometara od glavnog grada – kaže, predsednik Ekološkog pokreta iz Novog Sada, Nikola Aleksić.

– Delovanjem antenskog HAARP sistema stvara se rupa u zaštitnom omotaču Zemlje, koji nas štiti od negativnog uticaja Sunca i solarnih vetrova. Ta rupa se kreće preko gornje atmosfere, propuštajući veoma štetne uticaje zračenja na površinu Zemlje, a ujedno proizvodeći i štetno zračenje na taj deo atmosfere.

Američka administracija je zvanično saopštila da HAARP samo služi u svrhu istraživanja načina saniranja ozonskog omotača, međutim, prava namena mu je kontrola klime tamo gde to oni požele, kao i manipulacija sa kontrolom svesti ljudi – kaže biolog i ekolog Dejan Markuš, koji već duže vreme živi i radi u SAD, gde je proučavao i pojave vezane za HAARP i podseća “da ideja kontrole klimatskih događaja nije ništa novo”.

Dakle, sada je i Balkan došao na red u manipulaciji klimatskim promenama i eksperimentima, a Srbija je izabrana kao najpogodnije tlo za postavljanje HAARP antena, misleći na HAARP antenu instaliranu u Barajevu, 50 kilometara od Beograda. Da li je slučajno Srbija izabrana da bude pokusni kunić? Ne, reč je o tihoj okupaciji, da ne pominjemo ostale delove Balkana, koji je pod otvorenom okupacijom i gde živi i znatan deo našeg naroda. Što se tiče promene klime, izgleda, dakle, da u godinama koje su pred nama, može biti samo još gore – ekstremno visoke temperature – leti; a zimi i do –35 C.

– HAARP je ništa drugo do elektromagnetna kontrola ljudske psihe i to su činjenice, a ne naučna fantastika. Takvo zračenje ljude može da učini bezvoljnim, mrzovoljnim ili veoma agresivnim i pošto je to sistem pod kontrolom SAD, one bi mogle, bez preterivanja, da Srbiju unište u roku od jednog dana – tvrdi Aleksić.

Da li će nova vlast napraviti svoj “veliki politički uspeh” i bez ustezanja tražiti od onih koji su sve ovo učinili, da maknu te monstrume sa našeg neba, ostaje da se vidi u danima koji su pred nama. A one, koji su dozvoli da se neprijatelj šepuri našim nebom i, ne samo šepuri – nego i uništava sve živo što se kreće Srbijom – treba dovesti pred lice pravde i suditi za izdaju.

Pošteno govoreći, ne vidim razlog da to i ne učine nove vlasti, sem da je i ta nova-stara vlast, potpuno zavisna od MMF, održavajući tako socijalni mir Budžetske klase, a, možda, i da se ljudima ne zameri. Ipak, i lično sam ubeđen, da je nova vlast dovoljno ozbiljna da shvati ozbiljnost onoga što nam se ozbiljno dešava iznad naših glava – na našem nekad slobodnom nebu?

Činjenica je da je kod nas broj oboljenja udvostručen, kako od raka, tako i od bolesti srca i ostalih bolesti, čiji simptomi jasno ukazuju da nam Partnerstvo za mir i nije donelo mnogo toga dobrog!? I ne samo pomenuto partnerstvo, nego ni EU, miljenica naših opredeljenih demokrata, nije ništa učinila da se to i ne desi – nasuprot, bio je to, verovatno, jedan od uslova priključenja višečlanom Paktu. Povećanje broja samoubistava, uzrokovanih uglavnom ljudskim beznađem, ne treba ni komentarisati.

Izvor: Srpski kulturni klub