Pre nego što počnete da čitate ovaj tekst, molim vas, pažljivo ispipajte svoje uši. Da nisu, može biti, nenormalno porasle, izdužile se i postale dlakave? I nos i usta su vam normalni, nije vam posred lica izraslo nešto nalik na njušku? A kada progovorite, zvučite normalno, ne ispuštate neki čudan glas, nešto kao: Iaaaa? Ne? Ništa od svega toga?

Dobro je. Još niste postali magarac. Uz veliko izvinjenje tim plemenitim životinjama, morao sam da sprovedem ovu neprimerenu, politički nekorektnu anketu, jer ovo što nam danas i ovde žuti hejteri u saradnji sa zapadnim moćnicima i ovdašnjim tajkunima rade i nije ništa drugo nego magarčenje. Oni uporno, evo već godinama, pokušavaju da od svih nas naprave ‘magarce’ i da nas ubede kako ne treba da verujemo sami sebi i svojim očima, nego njima i njihovim lažljivim, hejterskim prljavim kampanjama.

Ovo što nam danas i ovde žuti hejteri u saradnji sa zapadnim moćnicima i ovdašnjim tajkunima rade nije ništa drugo nego magarčenje”

Pokušavaju tako da nas ubede kako je bolje biti u minusu, nego u plusu, kako je bolje imati prazan, nego pun budžet, kako je bolje nemati, nego imati nove autoputeve; kako, jelte, ništa ne valja danas, kada se obaraju rekordi po visini stranih investicija u Srbiji, nego je bilo dobro onda kada su u njihovo vreme svi zaobilazili Srbiju kao smrdljiv sir (ubeđuju nas da je valjalo onda kada su celo tržište kontrolisali žuti tajkuni, a ne valja danas kada su u Srbiju konačno došli i ‘Ikea’ i ‘Lidl’, oni koji ne idu na tržišta na kojima mora da se plati reket); hoće da nam kažu i da je bolja i jača bila ‘njihova’ vojska sa jednim poluispravnim ‘migom 29’, nego ova danas, koja ima 14 modernizovanih ‘migova 29’; mrtvi ‘ladni ubeđuju nas i da je mnogo bolje imati prosečnu platu 330, nego 480 evra; hoće da nam kažu i da je bilo super onomad kada su Mišković i njemu slični vladali Srbijom, a da ništa na valja danas kada ovom državom, po prvi put u postpetooktobarskoj istoriji zaista vlada Vlada… I tako redom, mogli bismo odavde do 32.

P.S. ‘Danas’ pre neki dan objavi ‘strašnu vest’. Preko cele naslovne strane ispišu da Srbija iza sebe ima deceniju sa rekordno niskim rastom BDP-a, a pritom pokvareno prećute da je tokom skoro šest od tih deset godina od 2007. do 2017. na vlasti bila đilasovska žuta ološ elita, koja je kriva za godine kada smo bili u debelom minusu. E, o tome vam pričam…strane da nabrajamo, a da ne pobrojimo sve.
Elem, ili jesmo ili nismo magarci! Ili ćemo verovati svojim očima ili njihovim lažima. Jer, bez uvrede, onaj ko poveruje u sve te strašne laži, pa taj je sam sebe upisao u ‘magarce’.
Nema ljutnje.

Elem, ili jesmo ili nismo magarci! Ili ćemo verovati svojim očima ili njihovim lažima. Jer, bez uvrede, onaj ko poveruje u sve te strašne laži, pa taj je sam sebe upisao u ‘magarce’.

Informer.rs