Prijedorski “Vodovod” uveo je uslugu dostave računa za vodu i kanalizaciju elektronskom poštom, s ciljem unapređenja poslovnog procesa i brže i lakše dostupnosti korisnicima.
“Dostava računa putem mejla se omogućava na zahtjev korisnika. Popunjavajući zahtjev za dostavu računa putem elektronske pošte korisnik se opredjeljuje za ovakav način dostave i on će biti u primjeni dok se korisnik ne izjasni drugačije”, saopšteno je iz “Vodovoda”.

Zahtjev za dostavu računa putem elektronske pošte se podnosi u upravi preduzeća u kancelariji broj 26, uz uvid u ličnu kartu korisnika ili putem adrese korisnicki.servis@vodovod-pd.com.

Korisnicima usluge dostave računa putem mejla “Vodovod” više neće dostavljati račune na papiru poštom ili korištenjem inkasantskih usluga.

Detalji o uslovima pružanja usluge i prateći obrasci dostupni su na veb-stranici preduzeća www.vodovod-pd.com na linku “korisnički servis”.

Prijedorski “Vodovod” ovim se pridružio “M:telu”, Poreskoj upravi, “Elektrokrajini”, prijedorskoj “Toplani” i RTRS-u koji već duže vremena nude ovakvu uslugu.

Video: Kozarski