Ljetovanje ne mora uvijek biti sinonim za odmor i ugođaj, pa se tako redakciji DEPO portalaobratio čitalac koji je javno želio podijeliti iskustvo koje je doživio prije nekoliko dana na Jadranu.

Kako je ispričao, sa svojom suprugom i još dva bračna para sa kojima su ljetovali u Mimicama, malom mjestu pored Omiša, odlučili su otići na ručak u restoran “Val” za koji se zna da je nešto skuplji, ali je i “na glasu”. Ali ono što su tamo doživjeli, blago rečeno, bilo je izuzetno neugodno iskustvo.

Nakon što su dugo čekali da ih konobar posluži, on se konačno pojavio, ali je bio izrazito neljubazan pa su tako i naručenu hranu čekali jako dugo.

Foto: Screenshot

Nezadovoljne lošom uslugom, razočarani gosti restorana napisale su recenziju na Gugl servisu i dale lošu ocjenu restoranu prvenstveno zbog loše usluge. A onda je vlasnik opalio paljbu na račun gostiju iz BiH.

Foto: Screenshot

Iznervirani, a očito i vrlo neljubazni vlasnik restorana iznapadao je gošće verbalno, poručujući gostima iz BiH da su “neodgojena stoka bosanska”, da naručuju “jela za koja nikad čuli nisu”, da u restoran dolaze “kao stado”, da su “smeće bosansko nekulturno” koje “zviždi za konobarima”…    Nakon izvjesnog vremena on je pobrisao svoje komentare, međutim čitalac portala Depo uspio je sačuvati nekoliko njih.

Srpskainfo