Drugo izdanje ŠA Festa koje se ove godine održava 9. i 10. avgusta u Prijedoru ima konačan line-up koga je kompletirao regionalna muzička senzacija Vojko V.

Vojko Vrućina je splitski reper i muzički producent koji je poznat po radu u bendovima Dječaci i Kiša Metaka. Prvi od Dječaka je objavio solo materijal. Album „Vojko“, objavljen 2018. godine, je prvi dio obećane trilogije koju će činiti još i albumi „Dvojko“ i „Trojko“.

Na regionalnoj hip hop sceni Andrija Vujević je pravo osvježenje: provokativan, duhovit, repuje iskreno i sa zdravom dozom ironije o dešavanjima na Balkanu i svakodnevnom životu. Na domaćim top listama samo raste popularnost njegovim hitovima poput: „Ne može“, „Pasta italiana“ i „Kako to“.

Trenutno jedan od najpopularnijih muzičkih imena regije, svoje će rime predstaviti druge večeri ŠA Festa. Zajedno sa Vojkom iz Splita, desetog avgusta će nam stići i sjajni TBF. Morski vazduh će nam donijeti i momci iz sastava LET 3! A da će atmosfera na festivalu biti vrhunska, garantuje dolazak mega popularnih, uvijek rado poslušanih, Partibrejkersa.

Prve večeri festivala nastupaće sastav IRIE FM, kao i Mikri Maus & Bvana, Zoster, grupa M.O.R.T, Smoke Mardeljano i Sayana.

ŠA fest je pokrenut kao memorijalni festival posvećen mladom umjetniku, kompozitoru, akademskom slikaru i frontmena grupe Tatto, Daliboru Popoviću Mikši. Mikša je bio i ostao jedan od najčuvenijih umjetnika mlade slikarske i muzičke scene RS i BiH. Svojim radom, pjesmama, umjetničim instalacijama i akvarelima inspirisao je mnoge poslijeratne generacije umjetnika, muzičara i mlade ljude uopšte, te postao idol mnogih.