Hit na Tviteru postao je snimak mladića koji, kako se navodi u postu, u Domu zdravlja na Vračaru, povlači crtu a potom šmrče neku supstancu.

Na snimku se vidi da su u čekaonici prisutni i drugi pacijenti, ali to mladiću sa snimka nije smetalo da pripremi tu supstancu koju ima i bez žurbe šmrče.

U komentarima ispod snimka stigla je lavina komentara, većina se pitajući da li je neko odreagovao na ovaj šokantan potez.

Kako je potvrđeno u Domu Zdravlja “Vračar”, incident se dogodio u utorak, u čekaonici odjeljenja opšte prakse kada je ponašanje jednog muškarca zabrinulo ostale pacijente, nakon čega je slučaj prijavljen dežurnoj medinckoj sestri koja je pozvala polciju, međutim muškarac je u međuvremenu otišao.

– U utorak na samom početku druge neko od pacijenata je sestri prijavio da se u čekaonici jedan muškarac jako sumnjivo ponaša, nakon čega smo pozvali policiju iz najbliže stanice. Oni su jako brzo stigli, trebalo im je svega nekoliko minuta, ali taj muškarac je već otišao – kaže direktor Doma zdravlja “Vračar”, Miroslav Dmitrović.

Da li je muškarac konzumirao narkotike u čekaonici doma zdravlja niko zvanično nije mogao da potvrdi jer ni direktor Dmitrović nije upoznat sa daljim tokom istrage te se još uvijek ne zna šta se desilo sa muškarcem koji je usnimljen u spornoj radnji.

– Policija nam je obećala da će u narednom periodu češće obilaziti naše prostorije, kako se slučaj ne bi ponovio – kaže Dmitrović.

– Naš dom zdravlja ima kamere, ali imamo šest spratova, svaki dan kroz čekaonice prođe oko 2.400 pacijenata, te ne možemo da kontrolišemo baš sve. Kamere su ga usnimile, te se nadam da će biti pronađen – rekao je Dmitrović.

Video možete pogledati na ovom linku.

Izvor: ALO