Ovaj muškarac ne zna u šta da veruje…

Imamo odličan brak, odlično se slažemo i seks nam je super. Osim toga, ona ničim ne pokazuje da me je možda prevarila, a ja ne znam šta da mislim, napisao je zbunjeni muškarac na Reditu.

Nedavno se jedan muškarac na blogu portala Redit požalio kako je tek saznao da će postati otac, što je dugo priželjkivao, ali se ‘lepoj’ vesti ipak nije obradovao.

Naime, krajem prošle godine dijagnostifikovana mu je azoospermija, nedostatak spermatozoida u semenoj tečnosti, zbog čega je ženinu vest o ‘čudesnoj trudnoći’ dočekao, kako sam kaže, zbunjen.

– U braku smo tri godine, a zajedno smo šest – napisao je muškarac i dodao da je njegova žena jedna od boljih osoba koje je u životu upoznao. Kaže kako se njih dvoje odlično slažu, zbog čega mu ova situacija još teže pada, ali i da zna da on nikako nije mogao da joj napravi dete jer su tako pokazala sva testiranja na kojima je bio.

– Oboje smo seksualno jako aktivni, zbog čega nam je brak bio čak još bolji, a kad je test ispao pozitivan ona je bila presrećna – napisao je.

trudnica

Foto: Pixabay.com

Sada se požalio kako zadnjih dana, od kad zna za trudnoću, samo razmišlja o tome kako to da ona ne pokazuje nikakve znakove krivice i ničim ne ostavlja utisak ‘nekog ko je baš prevario supružnika’.

– Posao joj je, istina, takav da je često s klijentima na večerama, ali nikad nisam mislio da bi me prevarila – napisao je i dodao da mu je čudno što ‘njegova žena uvek nosi jedan od dva parfema, a neko je veče je mirisala potpuno drugačije.

No, on odbija da veruje da dete nije njegovo, pa je u međuvremenu otišao na još jedan pregled na kojem je saznao da ipak postoji mala verovatnoća da se našao neki ‘aktivni’ spermatozoid. Isto su mu i na portalu potvrdili i drugi muškarci s tom dijagnozom, od kojih su neki usprkos azoospermiji uspeli da postanu očevi.

Šta biste vi uradili u ovoj situaciji?

Telehraf.rs/24sata.hr