Kad bi se kontracepcija prodavala u prodavnicama muške obuće, bila bi u obliku sandala Dragana Kojića Kebe.

Da, potpuno nam je jasno da je na +40 i muškarcima vruće i da žele da rashlade svoje nožne prstiće, ali muško/ženske sandale koje nosi Dragan Kojić Keba treba zakonom zabraniti.

Folk pevač je ovih dana uslikan na jednom gradskom događaju gdje je njegova smjela odevna kombinacija ukrala sve poglede.

Keba je uz crnu polo majicu i pocjepan džins obuo zlatne sandale iz prošlogodišnje kolekcije modne kuće Đuzepe Zanoti, koje su po punoj ceni koštale oko 650 dolara.

kad žurim na snimanje avendžersa, a frenč pedikir se nije osušio 💅👣👡🕶️💃💃

Posted by ženska posla on Četvrtak, 4. July 2019.

Logično, na društvenim mrežama su odmah počele da se nižu reakcije, pa je juče osvanula i ova fotka. “Kad žurim na snimanje Avendžersa, a frenč pedikir se nije osušio”, piše na stranici “Ženska posla” na Fejsbuku gdje su se u komentarima ispod fotke nizale šale na račun Kebinih sandala i providnog laka na nogama.

Što se nas tiče, sve pohvale za brigu o stopalima, i da je sreće da se svi muškarci ugledaju na Kebu, ali odabir obuće veliki no-no.

Da su muške sandale veliki trend u porodici Kojić, uvjerili smo se i prošle godine, kada je Kebin sin Igor na afričko vjenčanje sa Severinom ponio takođe diskutabilan model gumenih sandala koje su izazvale buru komentara.

I dok Severina pjeva “moja štikla”, Keba i Keba junior podvriskuju “poljubi me Cale, nek’ lete sandale”.

(Žena Blic)