Iako je normalno ponekad naići na probleme i nesuglasice, na mnoge ljude takve situacije deluju poput hladnog tuša i nateraju ih da se zapitaju je li njihova ljubav uopšte ona prava.

Ako ste se i vi barem jednom suočili s takvim razmišljanjem, odgovorite na ova tri pitanja i, ako su vaši odgovori pozitivni, možete biti sigurni da ste pronašli srodnu dušu:

Delite li slične vrednosti?

Svima je jasno da dve osobe nikako ne mogu identično razmišljati, ali kada tražite osobu s kojom planirate provesti ceo život, važno je da delite slične vrednosti, a da istovremeno poštujete stvari u kojima se vaši stavovi razilaze.

Uklapa li se on/a u vašu viziju budućnosti?

Jednostavno se zapitajte gde se vidite za deset ili dvadeset godina. Ako u svoje planove za budućnost uključujete i partnera, na dobrom ste putu ka tome da ste pronašli nekoga za ceo život.

Jeste li zadovoljni intimnim životom?

Možda će vas mnogi uveravati da ono što se događa u krevetu, nije najbitnije za kvalitetnu vezu, ali seks ipak ima vrlo bitnu ulogu u celoj priči. Ako vas partner ne uzbuđuje, s njim niste opušteni ili vas odbija pomisao na intimnost, vaša veza verovatno nema budućnost.

Dnevno.rs