Roni Vud (72) je šokirao svijet kada je riješio da se sa oženi Seli Hamfrejs (41). Čuveni član kultnog benda “Roling stons” i više decenija mlađa glumica nedavno su uhvaćeni kako uživaju u parku u Bostonu. Poznati supružnici bili su sa djecom, bliznakinjama Alis i Grejs.

Roni je otac šestoro djece, ali ga to nije spriječilo da u 68. godini opet postane tata dvije bliznakinje, na šta se ne bi usudili ni mnogo mlađi od njega, a mnogi kad ga vide sa djecom misle da su mu one unuke, a ne kćerke.

Par se vjenčao 2012. godine nakon šest mjeseci zabavljanja. U jednom od ranijih intervjua Seli je izjavila da smatra da je fantastično to što njih dvoje osnivaju porodicu.

“On ima mnogo prijatelja koji su stariji, a imaju mladu djecu i svi oni kažu da je to fantastično, te da djeca čine da se osećaš mladim”, rekla je Seli i dodala:

Thumbnail

“Mislim da bi to bilo predivno, ali ne znam da li će se i desiti. Nadam se. Pričamo dosta o tome, i ukoliko biste njega pitali njegov odgovor bi bio “Pa, to bi bilo lijepo”.

Ronijevo prvo dijete, Džes ima 39 godina, a dobio ga je sa bivšom ženom Krisi koja je preminula 2005. godine. Par se razveo 1978. godine zbog Ronijeve afere sa bivšom ženom člana Bitlsa Džordža Harisona, Peti Bojd (71). Ponovo se oženio sa Jo Vud 1985. godine i tada usvojio njenog sina Džejmija (41), a dobili su Leu (36) i Tajrona (30). Roker ima osmoro unučadi!

ALO