Iako ništa ne može da se meri s iskrenošću i odanošću, ova osobina, čini se, poprima sve važniju ulogu u vezama, ali i u prolaznim avanturama

Naime, istraživanje koje je sproveo Storage World pokazalo je da čak 61 odsto žena izuzetno odbija neuredna muška soba ili ceo stan.

Nevezano da li je li reč o avanturi za jednu noć ili potencijalnoj vezi, većina žena se složila da im se nikako ne sviđa kada je muškarac neuredan jer ih to odmah navodi da se zapitaju o njihovoj higijeni, ali drugim važnim životnim navikama.

Svađa, Raskid, Brak, Razvod, Ljutnja, TAMABEPA

Foto-ilustracija: Profimedia

S druge strane, samo 25 odsto muškaraca priznalo je da ne vole da viđaju neurednu žensku sobu ili stan te da to utiče na njihovu uzbuđenost.

Isto istraživanje je dokazalo da čak tri četvrtine ljudi u vezama ima problem sa suočavanjem s partnerom kada je u pitanju navika urednosti što dovodi do nedostatka komunikacije i dubljih problema u vezi.

Stoga, ako primetite da vam vaša bolja polovina suptilno pokušava da kaže da bi trebalo da budete uredniji, možda je baš sada pravo vreme da poradite na tome, zbog dobrobiti i budućnosti vaše veze.

(Telegraf.rs/ index.hr)