Medicinska sestra iz Dubrovnika inicijala D.J. /43/ sa 3,13 promila alkohola u krvi izazavala je sinoć saobraćajnu nezgodu na trebinjskoj obilaznici kada je prešla u suprotnu traku i udarila u minibus, rečeno je za TrebinjeLive.info u Policijskoj upravi.

Medicinska sestra iz Dubrovnika D.J.(43),  pijana je sinoć izazvala saobraćajnu nesreću na južnoj obilaznici u Trebinju, u kojoj, na sreću, nije bilo povrijeđenih.

Ona je oko 23 sata automobilom „sitroen“ na izlazu iz Trebinja prešla na drugu kolovoznu traku udarila u minibus jednog trebinjskog prevoznika i završila ispod puta. Očevici kažu da je automobil potpuno uništen, i da je pravo čudo kako je D.J. prošla bez povreda.

Nakon pregleda u trebinjskoj bolnici Dubrovčanka je alkotestirana i utvrđeno je 3,3 promila alkohola u krvi, pa je odvedena na trežnjenje u trebinjsku policijsku stanicu.

U PU Trebinje je potvrđeno da se tereti za krivično djelo teško pijanstvo za šta je predviđena kazna od 800 KM, a tri mjeseca će joj biti zabranjeno da upravlja vozilom na području BiH.

Prema saznanjima Srpskainfo D.J. je iz Tuzle i ima državljanstvo BiH.

Srpskainfo