Pojavila se snimka jučerašnje stravične nesreće na naplatnim kućicama Sveta Helena nedaleko Zagreba u kojoj je teško povrijeđeno troje ljudi.

Stradali su roditelji i dijete koji su u jako teškom stanju, u induciranoj komi, saznaje RTL iz neslužbenih izvora. Snimka pokazuje da je automobil marke BMW čakovečkih registracija u punoj brzini došao do naplatnih kućica, gdje su na red čekala dva automobila mađarskih registracija. Zbog neprilagođene brzine, BMW se zabio u automobile. Kako pričaju svjedoci, na mjestu nesreće nisu se vidjeli tragovi kočenja.

Najgore je prošao automobil u koji se zabio BMW u punoj brzini. Ispred njega je bio jedan automobil koji je plaćao putarinu pa se u trenutku udarca našao doslovno zgnječen između dva vozila.

Taj je automobil od siline udarca udario i u naplatnu kućicu i posve je smrskan. Fotografije s mjesta nesreće pokazuju koliko je udarac trećeg automobila bio silovit.

U kućici je bila blagajnica, ali, na sreću, ništa joj se nije dogodilo.

Vatrogascima je trebalo 45 minuta da iz smrskanog vozila izvuku bračni par s djetetom. Prvi automobil u nizu takođe je oštećen i od siline udarca odbačen je nekoliko metara naprijed.

RTRS