Milan Životić (48) uhapšen je u akciji beogradske policije zbog sumnje da je juče u ataru sela Rakovica ubio Radovana Pajovića Crnogorca i njegovo tijelo sakrio ispod plasta sijena. Policija je pronašla pištolj iz kojeg je izvršeno ubistvo, a sumnja se da su motiv neraščišćeni računi u kriminalnim poslovima.

Životić se sumnjiči da je 11. jula ove godine sa više hitaca iz vatrenog oružja u njivi u ataru sela Rakovica usmrtio tridesetdvogodišnjeg Pajovića.

Kako Blic nezvanično saznaje, ubijeni je istražnim organima poznat po dilovanju narkotika, dok je uhapšen muškarac takođe poznat policiji, i to po organizovanoj krađi automobila.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Podsjetimo, crnogorski državljanin Rarovan Pajović (32) pronađen je juče mrtav u naselju Rakovica u blizini Avale, a njegovo tijelo je pronašao traktorista A. K. (42) dok je skupljao sijeno.

“Traktorista A. K. (42) skupljao je sijeno kada je iznenada osjetio da je njegov traktor prešao preko nečeg. Zaustavio je mašinu i izašao da provjeri. Video je ljudsku nogu i odmah shvatio da je u pitanju mrtav čovjek. Prestravljen, pozvao je policiju, koja je ubrzo došla i otpočela uviđaj,” ispričala je osoba koja je upućena u slučaj.

Dodaje da se sumnja da je R.P. ubijen na nekom drugom mjestu, a da je potom njegov leš dovezen u naselje Rakovica i bačen na njivu.

“Na mjestu gdje je pronađeno tijelo nije bilo tragova koji bi ukazivali da je tu i ubijen. Na tjelu je bilo vidljivo nekoliko prostrelnih rana na glavi, nogama i stomaku, a prema prvim informacijama, bilo ih je najmanje sedam. Takođe, nisu pronađene čaure od više metaka, koliko su ubice u njega ispalile,” objašnjava izvor.

Izvor: Blic