Košarkaški reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić, koji je teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u Banjaluci, dovezen je u Beograd.

Kuzmić, koji je nedavno na Instagram nalogu ponosno objavio da se vraća u KK Crvena zvezda, čime je njegova sportska biografija dobila novo crveno-bijelo poglavlje, doživio je tešku nesreću u nedjelju ujutru.

On je zbog jakih bolova medicinskim putem uveden u komu, kako bi lakše podnio hitno prebacivanje u Beograd. Ono je obavljeno Helikopterskim servisom Republike Srpske, i to jer je Vlada Republike Srpske dala helikopter da se košarkaški reprezentativac Srbije prebaci na liječenje u prestonicu Srbije. U nju je i stigao oko 12.20 po srednjeevropsom vremenu.

View this post on Instagram

👹 @crvenazvezdakk

A post shared by Ognjen Kuzmic 👹 (@ognjenkuzmic1) on

Podsjetimo, u nedjelju je u ranim jutarnjim satima na putu Banjaluka – Prijedor, u Ramićima, došlo do saobraćajke u kojoj su se sudarila dva luksuzna automobila.

Kuzmić je u sudaru polomio obje vilicu i grudni koš, zbog čega su ga banjalučki medicinski stručnjaci stavili u inudkovanu komu. On, srećom, nema hematome na mozgu, ali su njegove povrede izuzetno ozbiljne i, iako nije životno ugrožen, zahtijevale su pomenuti transport u Urgentni centar u Beogradu.

(Blic)