Prije 19 godina omogućio si mi život. Omogućio si mi ono što sam sad, da živim život koji živim, da koračam putevima kojima koračam, napisala je Nikolina Radunović u emotivnoj poruci Siniši Mihajloviću.

Suze i eksplozija emocija. Tako je protekla presica u subotu na kojoj je trener Siniša Mihajlović priznao da boluje od leukemije i da se povlači iz fudbala. Te riječi potresle su fudbalski svijet i mnogi njegovi bivši saigrači i kolege poslali su mu poruke podrške kako bi što lakše prošao kroz tešku borbu s bolešću koja ga očekuje.

Siniša Mihajlović poznat je kao sjajan trener i veliki dobrotvorac koji je pomagao kada god je stigao, a sad se javila i djevojka iz Srbije Nikolina Radunović kojoj je Mihajlović uplatio novce za operaciju srca zahvaljujući čemu je i ostala živa.

Nikolina mu je poslala emotivnu poruku u kojoj mu je izrazila ljubav i podršku te nadu da će pobijediti agresivnu bolest.

– Jutro, 13. jul 2019. godine… Prva vijest koju čitam vezana je za Sinišu Mihajlovića – ‘Bolestan je’, kažu, ‘vodi životnu borbu’. Moj Siniša? Siniša, čija fotografija zauzima naslovni ekran mog telefona? Taj Siniša, Mihajlović Siniša – čovjek, fudbaler, dobrotvor, otac, muž i veličina u svakom pogledu.

Prije 19 godina, omogućio si mi život. Omogućio si mi ono što sam sad, da živim život koji živim, da koračam putevima kojima koračam, da osjećam, želim, volim – a tebe možda i ponajviše.

Voljela bih da ti mogu pomoći, kao što si ti meni pomogao. Voljela bih da ti mogu doći u posjetu, kako si ti to činio. Ali ne mogu. Moja jedina pomoć će biti u molitvama – za još jednu tvoju pobjedu. Moliću se Bogu, u kojeg oboje vjerujemo… U nadi da te neće uskratiti za svoju milost… U nadi da neće zaboraviti tvoju velikodušnost i da će ti pružiti ruku isto kao što si je ti pružao hiljadma ljudi za svojih 50 godina – napisala je Nikolina srpskom treneru emotivnu poruku na Fejsbuku.

Bivšem reprezentativcu Jugoslavije i treneru igrača Bolonje u samo nekoliko mjeseci okrenuo se čitav svijet. Još krajem februara je bio na pregledima i sve je bilo u redu, ali onda je u kratkom roku osjetio svu težinu i opakost teške bolesti.

Emotivnu poruku poslala je i Mihajlovićeva supruga, Talijanka Ariana. Na Instagramu je objavila zajedničku poruku uz riječi: “Snage imamo mnogo, ali s vašom ljubavi postajemo nepobjedivi! Hvala vam svima od srca.”

(ATV)