Rijetke su žene koje ne vole seksi donji veš, ali razlika je u tome što neko smatra seksepilnim. Za Lavice je to korset, žene Blizanci vole moderno…

OVAN
Žena rođena u ovom znaku seks doživljava više kroz strast, a manje kroz romantiku – voli igre dominacije, “dirty talk”… Shodno tome, bira i donje rublje koje ima provokativan ton. Crveno joj je omiljena boja, bira ono što naglašava njene adute i zaista će se potruditi da izgleda i bude zavodljiva. Njen okidač za uzbuđenje je osećaj da je željena.

BIK
Žene rođene u ovom znaku u seksu su usmerene na užitak, ali do njega žele da dođu senzualno i nežno. Upravo takav veš i biraju – delikatno, u nežnim bojama, pomalo devojački. Vole roze boju, boju šampanjca, čipku, mašnice… Njen okidač za uzbuđenje su grickanje ušiju i nežni, naizgled nevini dodiri.

BLIZANCI
Žene rođene u ovom znaku u seksu su spontane i prilagodljive – ako ih uzbuđuje partner, svaka situacija im može bit seksi. Vole moderno donje rublje jednostavnih krojeva, metalik i zelene boje. Okidač njihovog uzbuđenja je masaža i senzualni dodiri po butinama.

RAK
Žene rođene u ovom znaku spolja možda ne izgledaju toliko seksualno nastrojene, ali razlog tome je što prikrivaju svoj živahan libido. Od njih možete da očekujete zaigran veš, mnogo tangi, cvetne uzorke, žive boje… Okidač njihovog uzbuđenja su poljupci po grudima i uopšte dodiri po grudima, ramenima i vratu.

LAV
Žene rođene u ovom znaku ne moraju mnogo da se trude da bi bile zavodljive – njima to dolazi prirodno. Vole razne igrice i isprobavanje raznovrsnih poza. Od veša vole korsete koji naglašavaju zavodnicu u njima, a poput Ovnova vole crvenu boju i razne kombinacije s crnom čipkom.

DEVICA
Žene rođene u ovom znaku po pravilu izgledaju vrlo čedno, ali podsvesno obožavaju i teže hardcore, prljav seks. Jednako tako, nose i rublje koje će poslati tu poruku – pre će birati ženske bokserice nego tange, ali začiniće stvari odabirom onih od čipke. Od boja im odgovara sve, ali najbolje im pristaje čista bela. Okidač njihovog uzbuđenja su dodiri po struku i kolenima.

VAGA
Žene rođene u ovom znaku polažu mnogo pažnje u odabir svog donjeg veša, a među njim može da se pronađe zaista svašta. Ipak, nekako se najbolje osećaju u čipki, koja će im dati dozu elegancije i teatralnosti. U seksu vole da muškarac dominira, a ne podnose rutinu u pozama. Okidač uzbuđenja su joj dodiri po zadnjici i leđima.

ŠKORPIJA
Žene rođene u ovom znaku mogu biti rezervisane u seksu, ali s pravim partnerom nema toga što neće učiniti. Svesne su svoje privlačnosti, a najbolje se osećaju u pomalo neobičnom, vintidž vešu koji ih potpuno razlikuje od svih ostalih. Okidač za uzbuđenje je kod njih najava samog seksa i oralni uvod u taj čin.

STRELAC
Žene rođene u ovom znaku u seksu su, kao i u životu, dosta nepredvidive. Avanturistički su raspoložene, ali ono što im je najbitnije je nesebičan ljubavnik. Tada one usmeravaju sav svoj trud u zavođenje i održavanje seksa na životu. Rado će odabrati providan veš, kožne dodatke. Okidač uzbuđenja su dodiri oko, a ne po samim genitalijama.

JARAC
Žene rođene u ovom znaku prava su enigma, često je teško pretpostaviti da li žele seks ili ne. Uprkos rezervisanom ulasku u akciju, njihove strasti se brzo razbuktaju i postaju nezasite. Maksimalno se trude i svakako su jedne od boljih ljubavnica Zodijaka. Biraju ukusan, običan i skup donji veš koji deluje elegantno. Okidač uzbuđenja su strastveni francuski poljupci, kao i oni uz vrat i uvo.

VODOLIJA
Žene rođene u ovom znaku zaista se ne trude da budu nešto naročotp seksi, a to je upravo ono što najviše privlači muškarce njima – deluju kao neosvojiva tvrđava. Vole seks i to onaj maratonski, imaju neke fetiše pa i prikladnu garderobu za to, ali ipak će najviše biti u pamučnom belom ili crnom vešu. Okidač njihovog uzbuđenja su dodiri po nogama, stopalima i glavi.

RIBE
Žene rođene u ovom znaku zaista su romantične duše koje žude za nekim svojim očekivanim, gotovo filmskim poljupcima i rečima iz scenarija. Vole da izgledaju seksi, a uz odabir donjeg veša sa karnerićima i obavezni push up, rado nose haltere i samostojeće čarape. Okidač njihovog uzbuđenja su reči – ljubavne i strastvene izjave popraćene masažom.

Izvor: 24sata.hr