Postoje neki horoskopski znakovi koji su skloniji neverstvu od drugih

Saznajte unapred da li je osoba koja vam se sviđa sklona švrljanju.

Lav

Lav obožava drame i uzbuđenja, voli da bude u centru pažnje pa nije čudo da spada u znakove koji su skloniji prevari od drugih. Bez dovoljno komplimenata i igranja koje ih uzbuđuje, Lavovi su skloni neverstvu s mlađim osobama čija ih energija privlači.

Škorpija

Škorpija je na lošem glasu kao znak koji je često neveran, ali to je više posledica ponašanja nego delovanja. Ipak, ako im veza pređe u rutinu, lako će se upustiti u seriju prevara za jednu noć kako bi dobili uzbuđenja koja i m nedostaju.

Seks, horoskop

Foto-ilustracija: Profimedia: 4 horoskopska znaka na koje stalno treba da motrite

Strelac

Strelac je ljubitelj avanture, pustolovine i zabranjenog voća, pa je sklon neveri koju ne shvata dramatično. Za Strelca vredi ona da prilika čini lopova i neće oklevati ako im se ukaže šansa za malo zabave. S druge strane, lako opraštaju prevaru partneru.

Ribe

Ribe ionako žive u svom svetu mašte, pa kad im veza upadne u rutinu, njihov će mozak već smisliti novu fantaziju u kojoj ni prevara nije nemoguća. Ako se pritom i zaljube, nema više kočnica, pa ih treba držati zainteresovanim i održati strast kako im prevara ne bi postala stvarnost.

Telegraf.rs