Četvrta ovogodišnja Kulturno-zabavna manifestacija „Selo veselo“, biće održana u Gornjem Jelovcu na igralištu, u nedjelju 28. jula, s početkom u 18 časova.

U programu manifestacije biće održano takmičenje u tradicionalnim igrama i poljoprivrednom kvizu, u čemu će učestvovati ekipe : Velikog Palančišta, Jutrogošte, Malog Palančišta i Gornjeg Jelovca.

U kulturno-zabavnom programu nastupiće članovi folklornog ansambla KUD „Kozara“ iz Prijedora, izvorne grupe, narodni umjetnici,  muzičari i vokalni solisti. Voditelj programa je Saša Goronja.

Ulaz je besplatan.

Nakon Miske Glave, Jelićke i Rakelića, na manifestaciji u Gornjem Jelovcu,  biće poznat četvrti učesnik finala kulturno-zabavnog karavana „Selo veselo 2019“, koje će biti održano u nedjelju 18.avgusta u Rakelićima.

Kulturno-zabavni karavan “Selo veselo”, jedna je od najmasovnijih manifestacija  u okviru prijedorskog „ljeta kulture“, čiji je cilj oživljavanje i unaprijeđenje društvenog života u prijedorskim selima.

Pokrovitelj manifestacije je Grad Prijedor , medijski pokrovitelj IPC „Kozarski vjesnik“,  a prijatelji manifestacije „Autotransport Prijedor“ i Tvornica keksa MIRA, članica KRAŠ grupe.

prijedor24h