Olga K. (65) pronađena je mrtva i bez ikakve garderobe na sebi u nekadašnjoj kasarni, a pored tijela su bile bočice otrova za uništavanje biljaka.

Leš Olge K. (65) pronašao je juče vojnik u napuštenom objektu nekadašnje kasarane u Beloj Crkvi. Sumnja se da je žena izvršila samoubistvo otrovavši se herbicidima.

Vojnika koji je pronašao telo dodatno je šokiralo to što je Olga K. bila potpuno naga.

“Na tijelu nije bilo vidljivih povreda koje su nanijete nekim oružjem, kao ni podliva ni modrica koje bi ukazivale da je u pitanju zločin,” rekao je dobro obavešten izvor, napominjući da istragu zajedno sprovode tužilaštvo i vojna policija.

Objekat u kome je leš pronađen odavno je napušten, a vojska se nalazi samo na ulazu, kako bi obezbjeđivala svoju teritoriju.

“Policija je nedaleko od bivše kasarne pronašla i Olgin bicikl, takođe u ograđenom dijelu vojnog objekta. Ispitaće se kako je žena uopšte uspela da se doveze do tamo, a da je istovremeno niko ne vidi. Pored njenog tijela bile su bočice sa otrovom za uništavanje biljaka, pa se sumnja da je ona izvršila samoubistvo,” rekao je izvor.

Takođe, pored leša nađena je i veća količina novca.

“Čula sam da je kod sebe imala oko 80.000 dinara. Ona nikada nije nosila sa sobom novac u kešu, posebno ne toliki iznos. Ne znam kako je i zašto završila u kasarni, a posebno sam šokirana zbog činjenice da nije imala garderobu na sebi,” ispričala je rođaka preminule.

Policija će proveriti da li je nesrećna žena pre dolaska u kasarnu podigla sav novac koji je imala na računu.

“Pričala je da ima neke zaostatke u penzijima koji je trebalo da joj budu vraćeni. Moguće da je to taj novac koji je pronađen,” kazala je rođaka Olge K.

Izvor: Kurir