Rođaci Dragan (28) i Nemanja (22) Janković iz Čelinca poginuli su noćas u stravičnoj nesreći u mjestu Stara Dubrava kod Čelinca kada su sa automobilom “audi 4” s mosta sletjeli u rijeku Ukrinu.

Na licu mjesta jutros se okupio veliki broj prijatelja i rođaka nastradalih momaka koji još ne mogu vjerovati šta se noćas desilo.

Oni što je posebno užasavajuće jeste da su mladići preminuli pred očima njihovih sestara.

Prema riječima njihovih prijatelja obojica mladića rade u Sloveniji i za vikend su došli kući na odmor.

– Sinoć, su bili na turniru i oko dva časa poslije ponoći krenuli su kući. Njih dvojica su bili sami u autu, a u vozilu iza njih išle su sestre od obojice momaka – kaže jedan od poznanika nesrećnih mladića.

Dodaje da dolaskom u blizinu mosta u Staroj Dubravi da je Dragan izgubio kontrolu nad vozilom i prvo udario u ogradu na početku mosta.

– Vozilo se zatim snažno odbilo i odvalilo ogradu mosta i palo prvo na kamen, a zatim u rijeku. Jedan od prolaznika je odmah skočio u rijeku i uspio je izvući Dejana iz vozila, ali mu je on preminuo na rukama. Nemanja je ostao zaglavljen u vozilu i nisu mu mogli pomoći – ističe sagovornik Srpskainfo.

Na mjestu gdje se desila nesreća još uvijek je zaustavljen saobraćaj i traje uviđaj, a tužilac je naredio obdukciju tijela nastradalih mladića.

Srpskainfo