Čak i kada vas dugo godina voli i ljubi, Vagu uvijek morate zavoditi kao na početku veze. Strijelca uzbuđuju rizik i neizvjesnost. Ovan će skroz poludjeti ako se pravite nezainteresirani

Erogene zone razlikuju se od znaka do znaka i sve što vam treba da bi ste zaludeli svog partnera ili partnerku jeste da proniknete u male tajne njenog horoskopa.

OVAN

U duši je lovac pa ga uzbuđuje kad se partnerka poigrava s njegovim strpljenjem, izmiče mu i pravi se nezainteresirana.

Žena ovan je pravi vulkan strasti. Drsko će vas gledati u oči i pozivati pogledom. Pristupite joj muževno i čvrsto jer voli da bude zgrabljena i bačena na krevet. Mora da oseti vašu snagu, ali ne trpi grubost.

Grickajte im uvo

Maženje po potiljku i licu Ovna dovodi do ekstaze. Uho, ušna resica, čelo, trepavice i obrve posebno su mu osetljivi na dodir. Neće moći da zaustavi navalu strasti ako mu nežno stimulirate neke od tih ljubavnih tačaka.

kupaci kostim, more, plaža, bikini modeli, devojka, žena, seksi, sexy, sunčanje, kupanje, odmor, guza, zadnjica, dupe,

Žena ovan je pravi vulkan strasti Foto: pixabay.com

BIK

Zavođenje i romantika Bika uzbuđuju više od seksa. Padaju na udobnost i senzualnost. Kao pokošen pada na mirise, a njegov nos dovoljno je oštar da između vašeg parfema oseti i miris vaše kože. Uzbuđuje ga sve meko i udobno, pa krevet na kojem vodite ljubav treba biti bogat jastucima i svilenim čaršafima.

Da biste uzbudili ženu Bika, budite strpljiv ljubavnik. Mazite je, dugo je pripremajte i uzbuđujte. Što joj duže golicate maštu tajnovitim pogledom, više će vas želeti.

Ljubite im vrat

Ako prikrivenom erotskom vulkanu Biku počnete “obrađivati” vrat, shvatićete da ste pronašli njegovo vrelo strasti. Posebno je osetljiv na poljupce ili igru jezika po vratnoj žili. Ako se lagano strese na vaš dodir, znači da ste ga pogodili u “žicu”.

BLIZANCI

Blizancu probudite radoznalost. Nemojte mu otvoreno reći kakav intimni veš nosite, samo recite da imate iznenađenje za njega. Uzbudiće ga već i sama pomisao da će morati, skidajući komad po komad vaše odeće, to sam da otkrije.

Zavođenje, muvanje, momak i devojka, TAMABEPA

Blizanci vole zavođenje Foto-ilustracija: Profimedia/I love images

Koketnu ženu Blizanca vrlo uzbuđuje zavođenje. Voli igru reči i nadmudrivanja, a kada se radi o erotskim pričicama, tu je majstor od zanata. I još nešto: uzbuđuje je pomisao na neplanirani, brzi seks s nogu.

Vole poljupce po ramenima

Želite li uzbuditi Blizanca, usnama nežno osvajajte kožu njegovih ramena. Naročito mu je osetliva koža oko zgloba ruke pa “šaranje” vaših nemirnih prstiju ili nežni poljupci izazvaće kod njega pravi strujni udar.

RAK 

Možete biti pravi virtuoz u seksu, ali ako muškarac Rak oseti da mu emocionalno ne pripadate, teško ćete ga moći uzbuditi. Pričajte mu kako i koliko ga volite, vodite ga u romantičnu šetnju, najbolje blizu vode.

Ženu Raka uzbuđuje pomisao da pored sebe ima partnera koji ljubi i voli samo njenu dušu, koji dira i grli samo njeno telo. Morate biti nežni, omogućiti joj potpuni intimni mir i sigurnost, beskrajno dugo je maziti, jer se sporije zagreva.

Momak i devojka

Sa rakom samo romantično FOTO: Pixabay

Mazite im grudi

Oborićete ga s nogu dodirima po njegovoj vrlo osetljivoj koži grudi. Ovo se odnosi na oba pola. Bradavica je pravo malo sladostrasno jezero kroz koje izvire sva njegova strast. Tu erogenu tačku možete obrađivati čime stignete: jezikom, prstima ili draškati pramenom kose.

LAV

Ponosnog Lava hranite pohvalama i divite mu se da je neodoljiv. Stvorite atmosferu u kojoj će se vaš strastveni Lav osećati kao njegov animalni dvojnik – Kralj džungle. Dopustite mu potpunu vlast nad vašim telom – uzbuđuje ga osećaj dominacije.

Ženu lava zagrevajte komplimentima i dobrim vinom, govorite joj da lepšu i poželjniju ženu niste videli. Ona se mora osećati kraljicom na pijedestalu svih vaših želja.

Vlažni poljupci po leđima

Vatrenog pripadnika ovog znaka najbolje ćete uzbuditi budete li ga izazivali dodirima ili vlažnim poljupcima po leđima. Masažom leđa ćete ga oboriti do kraja.

DEVICA

Uzbudićete ga ako mu priredite kakvu šok-terapiju. Kad umoran dolazi kući, umesto ručka mu još s vrata servirajte nešto puno bolje – sebe, ali odevenu samo u kuhinjsku kecelju.

Nju morate naučiti kako da se opusti. Odvedite je pod tuš, sapunjajte njeno telo dok mlaz tople i hladne vode usmeravate tamo gde je najosetljivija.

Jezikom po pupku

Pupak je njena erogena zona. Prvo joj uzbudite osetljivu kožu stomaka, a zatim njenu malu jamicu strasti – najbolje jezikom.

VAGA

Šarmantnu mušku Vagu uzbudićete zavodljivim intimnim vešom, mirisima i upadljivom šminkom. Uzbudiće ga vaša kombinacija nevinog anđela i pohotne grešnice.

Zena Djavo, vino, muvanje

Uzbudiće ga vaša kombinacija nevinog anđela i pohotne grešnice Foto-ilustracija: Profimedia

Putena žena Vaga voli da bude zavedena, pa tu fazu udvaranja nastoji da održi što duže.

Strast na struku

Koža na struku je izvor sladostrašća za gotovo svaku Vagu, a posebno će se uzbuditi ako je mazite na pojasnom delu leđa. Nežnim, ali istovremeno i čvrstim gnečenjem prstiju postići ćete da oseti žmarce strasti.

ŠKORPIJA

Pohotan dušom i telom, još ćete razmišljati kako da se od njega obranite. Praviće se hladan, no pre nego što uopšte napravite prvi potez, pročitaće sve vaše namere. Gde god ga taknete (čak i slučajno) već je uzbuđen.

Ni žena Škorpija nije ništa manje strastvena. Ono što može polno da je uzbudi je naboj i dramatičnost neke situacije. Požudna, strastvena i dominantna, vladaće svim vašim čulima.

Reaguju na svaki dodir

Škorpiju možete maziti, dirati, štipkati i ljubiti gde god vam padne na pamet. Kod njega jednostavno ne možete da pogrešite.

muški stomak, muškarac, trbušnjaci, pločice, zgodan

Škorpija je pohotan dušom i telom Foto: Pixabay

STRELAC

Uzbuđuje ga rizik i neizvesnost, voli da bude viđen na “delu”. Računajte na njegovu animalnu prirodu. Zamislite ga kao pračoveka koji svoju ženku vuče za kosu odvlačeći je u pećinu i s njom divlje opšti.

I žena Strelac slična je mužjaku svog znaka. Uzbuđuje ju rizik i neizvesnost, ona voli biti viđena, ali i dovoljno zaklonjena od direktnih pogleda.

Stimulirajte im bedra

Pripadniku ovog znaka stimulirajte unutrašnjost bedara, tu mu je koža tako osetljiva da se čini kao da je svaka pora predodređena za užitak. I bokovi su mu osetljivi, pa prilikom vođenja ljubavi vole da im se taj deo rukama snažnije stiska.

JARAC

Iza zatvorenih vrata spavaće sobe pretvara se u pravog pohotnog vampira strasti – isisaće sve vaše sokove. Da bi se uzbudio, osigurajte mu miran, diskretan kutak, jer ga odbija sve što je riskantno i egzibicionističko. Budite topli i podatni, ne preterujte sa šminkom.

Tipična žena Jarac želi da bude rob svojih strasti i nagona, ali je razum u tome sprečava. Vrlo teško se opušta, kontroliše svoj libido i srami se svojih erotskih maštarija. Ohrabrite je i otvorenim pristupom u seksu pokušajte da razbijete njen oklop suzdržanosti.

sex, seks, ljubav, par, dvoje, ljubavni par se ljubi, ljube se, romantika, more, plaza, seks u vodi moru

Leto je vreme za lljubav Foto: Pixabay

Masirajte im mišiće nogu

Erogena zona u Jarca su listovi nogu i koljena. Njegova strast će proključati ako mu budete prstima pravili duge i spore pokrete po celoj dužini nogu i masirali mišiće.

VODOLIJA

Muškarca Vodoliju ćete polno uzbuditi originalnim predlozima nečega što u seksu možda još nije probao. Pričajte mu kako s njim zamišljate seks u svlačionici neke robne kuće ili na plaži gde ima ljudi.

Žena vodolija voli neobične načine primanja ljubavnih poruka. Hirovita i provokativna, može delovati kao da je operisana od romantike. Varate se, jer pojam romantike za nju ima sasvim drugačije značenje. Pošaljite joj vrelu poruku u kojoj joj otkrivate svoje intimne želje.

Gležanj – izvor strasti

Želite li da vodoliju prebacite u drugu ljubavnu dimenziju – dodirujte mu noge, ali se posebno koncentrirajte na gležanj. Tu leži njegov najveći izvor strasti i uzbuđenja.

decko i devojka, ljubav, seks

Pixabay

RIBE

Uzbuđuje je jak i maštovit ljubavnik koji će joj u jednom trenutku recitovati poeziju, a u drugom joj strgnuti odeću – no i to mora da učini sa stilom. Preuzmite inicijativu u seksu, jer ovaj muškarac voli žensku snagu. Prihvatiće bilo kakvu situaciju, bitno je da ste vi u njoj glavna glumica. Gde i kako god da je uzmete, žena Riba neće znati da vam kaže “ne”. Priredite joj ugodnu i toplu atmosferu, mazite je i masirajte gde stignete (najbolje stopala).

Uzbuđuje ih masaža stopala

Kod senzualnih Riba erogena zona se nalazi na stopalima. Posebno reaguju ako im se stimuliraju nožni prsti.

(Telegraf.rs/24sata.hr)