Ako ste u vezi sa jednim od ovih znakova, nemojte očekivati da će vam prirediti mnogo romantičnih trenutaka.

Gledajući brojne romantične komedije, verovatno ste očekivali sličan scenario i u vašem ljubavnom životu. No, nemojte se iznenaditi ako “zaglavite” s partnerom kome su večere uz sveće, ogromni buketi ruža i sitna iznenađenje potpuna nepoznanica i misterija. Posebno ako vaš partner pripada nekom od pet horoskopskih znakova koji su na glasu kao najmanje romantični:

Vodolija

Inteligentni su i kreativni, ali nisu previše emotivni pa svoju kreativnost ne koriste kako bi pripremali romantična iznenađenja. Žao nam je, ali čak i ako vas odluči zaprositi, vaš partner verovatno neće kleknuti niti vam pripremiti filmsku scenu za pamćenje. A i Dan zaljubljenih bi mogao zaboraviti.

Blizanci

Ljudi rođeni u ovom horoskopskom znaku nemaju dovoljno koncentracije, volje ni vremena za romantične poduhvate. Osim toga, često su toliko pod stresom da vam dokažu svoju ljubav da to u panici naprave na najmanje romantičan način koji možete zamisliti.

Ovan

Oni su strastveni, ali nežnost i romantika im nisu jače strane. Ne vole romantiku jer su za njih to isforsirani, već viđeni načini dokazivanja ljubavi.

Devica

Device su ustvari romantične, ali na neki samo njima razumljiv način. Umesto da vas obasipaju cvećem ili organizuju izlete, pripadnici ovog znaka će se uvek brinuti za vas i pomagati vam kada god je to moguće.

Jarac

Po prirodi su brižni, ali kupovanje sveća, medvedića, cveća i sličnih stvari je za njih bacanje novca. Osim toga, ne vole stres i osećaj pritiska koji često obeležavaju organizovanje romantičnih iznenađenja.

Dnevno.rs