Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković je danas sa mještanima mjesne zajednice Krivaja svečano otvorio novoasfaltirani putni pravac od zaseoka Mijatovića potoka do Vukajlovića u ukupnoj dužini od 1500 metara.

Riječ je o projektu asfaltiranja i rekonstrukcije makadamskih puteva na teritoriji grada, za šta je iz gradskog budžeta izdvojeno 144.353 KM.
” Ovo je jedno od udaljenijih sela od grada Prijedora i dočekali su ljudi da dobiju novi asfalt , a vjerujući da su mještani zadovoljni nastavićemo dalje sa ovim projektom”, istakao je Đaković.
On je dodao da vjeruje da će uređenjem putne infrastrukture u ruralnim područjima ti putevi služiti za povratak i što češći dolazak u ta područja i za što bolji život mještana na ovim prostorima.
Mještanin Krivaje Srđan Aleksić je , zahvaljujući se Gradskoj upravi na ovom projektu, istakao da je asfalt koji je stigao na ovo područje veoma značajan za mještane.
” Mi smo selo koje se graniči za banjalučkom opštinom, gotovo 30 kilometara udaljeni od centra Prijedora tako da je ovo veoma bitan projekat za 40 domaćinstava koji ovdje žive i raduju se asfaltnom putu, pogotovozbog djece i odlaska u školu”, istakao je Aleksić.
On je dodao i da vjeruje da će ovaj projekat doprinijeti da mladi ne napuštaju sela već da ostaju na svojim ognjištima.

prijedorgrad.org