Manekenka Ducen Kros trenutno uživa na odmoru na Ibici zajedno sa prijateljicama i koleginicama Džoan Smols, Šaninom Šajk i Kendis Svonpul, a ova zavodljiva četvorka pokazala je svoja zategnuta, vitka tijela.

No, više od ostalih u oči je upadala 34-godišnja Ducen, koja je ponosno šetkala u minijaturnom bikiniju sa leopard dezenom, potvrdivši da zaslužuje titulu možda i najzgodnije žene na svijetu.

Ona je zasjenila sve druge dame, iako i one imaju čime da se pohvale, a bilo ju je gotovo nemoguće ne primijetiti dok je uživala u morskim čarima i zabavi na suncu.

Slavna Holanđanka pokazala je svijetu doslovce perfektno izvajano tijelo, mišićave noge, oblu zadnjicu, ali ono što je zaista izazvalo opšte divljenje – jesu isklesani trbušnjaci, koji kao da su doslovce nacrtani.

Ovakvi trbušnjaci još su više za poštovanje kada u obzir uzmete činjenicu da je Ducen i majka dvoje djece, pa možete zamisliti kakav trud i rad stoje iza ovoga.

Lijepa plavuša redovno vježba i vodi računa o ishrani, a na njenom meniju obavezna stavka su hladno cijeđeni sokovi, dok joj se ishrana uglavnom zasniva na voću i povrću, te sasvim malo ribe i mliječnih proizvoda, piše Blic Žena.

Foto: Profimedia

Inače, nakon dva porođaja ona je djevojčaku figuru uspjela da povrati prije svega zahvaljujući fleksitarijanskoj dijeti.

Inače, ova dama zaista izgleda perfektno i mladoliko, a nedavno je šokirala sve u industriji mode i ljepote priznavši da do nedavno nije koristila nikakve preparate za njegu lica.

– Dan započinjem nanošenjem malo kreme na područje oko očiju. Počela sam s tim tek prije godinu dana, dosta kasno, prekasno čak. Ove godine sam napunila 34 godine i shvatila sam da ću morati to češće da radim – rekla je ona i dodala da je brigu o koži lica uzimala zdravo za gotovo kada je bila mlađa.

Blicžena