Za usluge održavanja prevoznih sredstava grad Prijedor je kao najpovoljnijeg ponuđača odabrao banjalučku firmu “Autokomerc V.S.” sa kojom će biti zaključen sporazum na period od jedne godine sa maksimalno procijenjenim iznosom od 16.923 KM.
Izvođač radova odabran je u postupku javnih nabavki putem konkurentskog zahtjeva gdje je primijenjen kriterijum najniže cijene, a osim “Autokomerca V.S.” i mostarske firme “Guma M”, čija je ponuda odbačena, nije bilo više prijavljenih kandidata.

“Sa izabranim ponuđačem biće zaključen okvirni sporazum na period od jedne godine do maksimalno procijenjenog iznosa 16.923 KM bez uračunatog PDV-a”, navedeno je u odluci o izboru najpovoljnijeg ponuđača objavljenoj na internet stranici grada u rubrici o javnim nabavkama.

Na sjednici Skupštine grada Prijedora u junu, kada je razmatran izvještaj o poslovanju prijedorskog “Autotransporta”, preduzeća u stoodstotnom vlasništvu grada, neki od odbornika zatražili su da grad poslove u djelokrugu ovog preduzeća ne dodjeljuje drugim firmama.