Zvijezde su vam spremile nešto posebno za ovu nedjelju

Nedeljni horoskop za početak avgusta ne može da donese ništa loše, ali najbolje bi bilo da se spremite na “igranku bez prestanka”. To važi za sve.

OVAN

Očekuje vas period u kojem ćete imati odlične promene na polju finansija. Sreća sa novcem vas očekuje. Kada je u pitanju ljubav, dolazi do ostvarenja stabilnosti sa osobom koju volite. Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj ćete imati povećan apetit. Moguće je da ćete generalno biti dosta aktivni na svim poljima.

BIK

Moguće je da ćete na poslovnom polju imati neke nepredviđene okolnosti koje će vam biti šokantne. Kada je u pitanju polje ljubavi, očekuje vas nov susret sa osobom do koje vam je stalo. Na polju zdravlja vas očekuju glavobolje, porblemi sa visokim pritiskom, krvnim sudovima kao i sa očima i vidom.

BLIZANCI

Možete da očekujete da ćete biti nervozni, nesigurni i da na polju posla neće biti većih promena. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas početak tajne veze sa zanimljivom osobom. Zdravlje vam je osetljivo i može da dođe do nekih iznenadnih problema. Potrudite se da idete na redovne lekarske kontrole.

horoskop

Foto: Pixabay.com

RAK

Imaćete dobru situaciju na polju posla, stanje vam je stabilno i zadovoljni ste. U ljubavi se polako zbližavate sa jednom osobom sa kojom ste do skoro imali prijateljski odnos. Kada je u pitanju polje zdravlja ne biste trebali da očekujete veće probleme ali povedite računa o tahikardiji.

LAV

Poslovne promene koje su pred vama mogu da vam poremete planove. Biće ovo stresan period za vas. Na polju ljubavi vas očekuju neki skandali ili svađe sa partnerom u javnosti. Na polju zdravlja vas očekuju moguće povrede, prelomi, problemi sa kostima i kičmom pa je važno da budete veoma oprezni.

DEVICA

Pred vama je period u kojem ćete imati zanimljiva dešavanja na polju posla, promene i nove ponude. Ljubav je moguća na putu ili u inostranstvu, bićete zadovoljni okolnostima. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete uspeti da rešite neke probleme. Dobro se osećate i prija vam da budete aktivni.

horoskop

Foto: Pixabay.com

VAGA

Možete da očekujete da ćete imati finansijske promene i neka previranja na ovom polju. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas period u kojem ćete kriti svoju vezu od zavidnih pogleda. Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa pritiskom, moguća otežanja vezana za krvotok, srce ali i za jetru pa se pazite.

ŠKORPIJA

Imaćete neke manje sukobe sa poslovnim partnerima ili saradnicima tokom ovog perioda. Kada je u pitanju ljubav, očekuju vas važne promene u odnosu sa voljenom osobom. Na polju zdravlja je pred vama period u kojem možete da budete skloni problemima sa urogenitalnim traktom, bubrezima itd.

STRELAC

Očekuje vas dosta rada tokom ove nedelje. Mnogo obaveza je pred vama i sve nekako pada na vas. Na polju ljubavi vas očekuje faza u kojoj možete da budete skloni stagnaciji. Kada je u pitanju zdravlje, zbog stresa i nervoze dolazi do komplikacija. Jako je važno da idete na redovne lekarske preglede.

horoskop

Foto: Pixabay.com

JARAC

Očekuje vas period u kojem ćete imati pozitivne okolnosti na polju posla. Sreća vas prati. Na ljubavnom planu ćete sasvim iznenada i neočekivano upoznati neku novu osobu. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas faza koja donosi stabilnost i dobro stanje. Nemate ni jedan razlog da budete zabrinuti.

VODOLIJA

Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite promene kojima težite na polju posla. Kada je u pitanju ljubav dolazi faza u kojoj će vaš odnos sa voljenom osobom biti veoma nestabilan. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete biti skloni brojnim problemima sa probavom i sa organima za varenje.

RIBE

Na polju posla ćete ostvariti sve što želite moguće i malo više od toga. Put može da vam se isplati. Kada je u pitanju polje ljubavi, očekuje vas faza u kojoj će stanje između vas i partnera biti nestabilno. Pred vama su okolnosti koje mogu da vam donesu manje probleme sa disajnim putevima, sinusima i alergijama.

Telegraf.rs