Da li ste među njima?

Horoskopski znakovi kojima je najbitnije da uvek usmere svu pažnju na sebe i svaki put će biti u pravu jer će u suprotnom nastati pravi haos.

Škorpija

Strastvene Škorpije su vrlo uporne u ostvarenju svojih ciljeva i ako nešto pođe po zlu skloni su da se jako uznemire. Žene rođene u znaku Škorpije vrlo su emotivne, nekada čak i agresivne, a muškarci su stalno pod stresom i vrlo lako se naljute zbog svake sitnice.

Lav

Lavice drže rekord u broju dramatičnih ispada. Vrlo su egocentrične, obožavaju ulizivanje i smatraju da u životu zaslužuju samo najbolje. Vrlo često su arogantne i neće popustiti dok ne ostvare svoju nameru. Muškarci rođeni u znaku Lava često imaju vrlo slične karakteristike pa se neretko karakterišu umišljenim i bahatim.

Rak

Vrlo osetljive, Račice često dramatizuju sve zbog nagle bujice emocija. Vrlo često ih smatraju razmaženim princezama, ali od ova tri znaka njih je najlakše vratiti u realnost. Muškarci Rakovi nisu ekstremno dramatični, ali ne oklevaju da daju do znanja kada im nešto nije po volji.

Telegraf.rs