Juniori Rudar Prijedora u nedjelju (17.00 časova) na Gradskom stadionu u Prijedoru dočekuju vršnjake u okviru petog kola Omladinske Premijer lige BiH.

-Poslije teške utakmice u Istočnom Sarajevu protiv Slavije na kojoj nije bilo uslova za igranje iste osvojili smo bod, ali izgleda da kod nas može sve. Nije se videla nijedna linija na igralištu, lopta nije mogla odskakati kako treba, ali se sve činilo da se ispoštuje vreme kako bi meč mogao da bude priveden kraju, pa je odsviran kraj u 82. minutu. Volio bih da smo igrali na normalnom terenu, ali šta je tu je. Osvojili smo boda, da su uslovi bili normalni sigurno bi pobijedili – istakao je trener juniora Rudar Prijedora Srđan Marjanović.

Pred nedjeljni duel sa Krupljanima u čijim redovima igra nekolicina bivših članova “rudara” Marjanović je rekao:

-Specifična će biti to utakmica jer nekolicina dječaka koji su bili u Rudar Prijedoru igraju tamo u Krupi. Kada smo mi tavorili oni su išli za boljim, tražili svoje mjesto i sada kad smo došli u isti rang takmičenja, igramo jedni protiv drugih, biće to specifična utakmica. Volio bih da su ti dječaci kod nas vjerovatno bi i njima bilo bolje, ali šta da radimo. Nema slabog rivala u ovom takmičenju, svi imaju svoju računicu, samo pobedom idemo u gornji dio tabele i sa tri nova boda bi napravili dobar posao za nastavak sezone. Želimo da uđemo u miran tok prvenstva, a za to nam je potrebna pobjeda protiv Krupe.

Na kraju je učitelj juniora Rudar Prijedora rekao i ovo:

-Nemamo pritisak što pokazuje i činjenica da smo po fer-plej listi najbolja ekipa u ligi, zaradili smo do sada samo tri žuta kartona u prva četiri kola. Zdravstveni bilten je takav fali nam jedino Cerić što ima povredu ruke i mora da nosi gips još određeni period. Ostali su spremni i sposobni za nedjelju.

prijedor24h