Da li biste odbili da se udate za nekoga samo zbog njegovog horoskopa?

Pre nego što prenaglite s odgovorom, otkrijte zašto su ova tri horoskopska znaka najgori bračni partneri.

Rak

Iako važe za najverniji znak u horoskopu, to je jedina prednost udaje za Raka. Međutim, muškarci rođeni u ovom znaku najčešće se žene iz koristi, odnosno kako bi bez truda osigurali svoju budućnost jer su po prirodi pasivni i lenji. A zbog tih karakteristika od njih se u braku ne može očekivati ni velika pomoć u vaspitanju dece, što može biti jako frustrirajuće. Uglavnom su nezadovoljni svime, pa stalno kritikuju i kukaju.

Škorpija

Jedini način da imate skladan brak sa Škorpijom je da njemu prepustite sve odluke. Muškarci rođeni u ovom znaku najčešće su dosta staromodni i ne vole kad žena vodi glavnu reč, pa za razliku od Rakova, barem ne stupaju u brak iz koristi jer smatraju da su oni ti koji bi trebalo da opskrbe svoju porodicu. Ako ste spremni da se vratite decenijama unazad i odreknete se svoje ravnopravnosti, onda brak sa Škorpijom i nije tako loša ideja.

Strelac

Strelci imaju razna interesovanja i teško ih je zadržati u kući pa se pripremite na to da ga nećete viđati onoliko često koliko želite. Da biste ukrotili muškarca u znaku Strelca, morate biti jako mudre i taktične, a brak će vam biti skladan ako delite podjednaka interesovanja. U suprotnom ćete uglavnom biti same i nesrećne.

(Telegraf.rs/Index.hr)