Troje muškaraca preminulo je na licu mjesta, dok je dijete, povrijeđeno u stravičnom udesu koji se rano jutros dogodio na auto-putu Novi Sad-Subotica, a strašne fotografije sa mjesta nesreće govore o silini udarca koji se desio kada je automobil podletio pod kamion.

Foto: Biljana Vučković/RAS Srbija

Nesreća se dogodila oko 6.20 časova kod mjesta Žednik, a uviđaj radi policija i zamjenik osnovnog javnog tužioca iz Subotica i za sada je poznato da su na licu mjesta poginula tri muškarca iz putničkog vozila marke “audi”, dok je jedno dijete prevezeno u bolnicu u Subotici.

Foto: Biljana Vučković/RAS Srbija

Kako saznaje Blic kamion, srpskih registarskih oznaka, kretao se u pravcu graničnog prelaza Horgoša, brzinom od 80 kilometara na čas. Velikom brzinom mu se približio i zatim uletio od nazad u njega vozač “audija”, austrijskih registarskih oznaka, i za sada je pretpostavka da su u pitanju turski državljani.

Foto: Biljana Vučković/RAS Srbija

Na licu mjesta nalazi se, osim vatrogasaca, i hitna pomoć, kao i automobil pogrebnog preduzeća. Saobraćaj se ponovo odvija, ali policija zbog bezbjednosti učesnika u saobraćaju ne dozvoljava zadržavanje u blizini nesreće.

Tokom istrage trebalo bi da budu utvrđene sve okolnosti.

Blic/Srpskainfo